Denizbank'tan Müşterilerine Yüzde 100 Güven: Sözünü Verene, 300 TL Hediye!

Denizbank'tan Müşterilerine Yüzde 100 Güven: Sözünü Verene, 300 TL Hediye!

Düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyalarından sonra kart kampanyaları ile de adından söz ettiren Denizbank, yeni bir kampanya ile gündeme geldi. Banka, mevcut müşterilerine 300 TL kazanma fırsatı sundu. İşte bankanın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin gündelik hayata direkt olarak tesir etmesi, Denizbank’ı harekete geçirdi. Banka mevcut müşterileri için düzenlemiş olduğu Sözünüze Bonus Kampanyası kapsamında, 300 TL’ye kadar bonus kazanma fırsatı sunacağını bildirdi.

Denizbank Sözünüze Bonus Kampanyası 2022

denizbank.jpg

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Denizbank, ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü zamlanan hizmetlere ve hizmet ürünlerine karşın mevcut müşterilerinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu “Sözünüze Bonus Kampanyası” ile destekleyen banka, ayrıntıları paylaştı.

Denizbank tarafından düzenlenen yeni kampanyaya göre 12 ay boyunca aylık harcama sözü veren müşterilere, bonus kazanma fırsatı sunuldu. Söz konusu bonus kazanımı ise 300 TL ile sınırlandırıldı.

Denizbank Sözünüze Bonus Kampanyasının Ayrıntıları

Denizbank tarafından düzenlenmiş olan 300 TL hediye para kazanımlı sözünüze bonus kampanyasından, yalnızca bankanın bireysel kredi kartı ürününü kullanan müşteriler katılım sağlayabileceklerdir. Kampanyaya katılım sağlanmasından sonra yapılan ilk harcamadan itibaren bonus kazanma süreci başlayacaktır. Peşin harcamaların yanı sıra taksitli harcamalar da taksit tutarı kadar kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanya kapsamında verilen harcama sözünün iki ay üst üste tutulmaması, kampanya süreci boyunca ekstre tutarlarının günü gününe ödenmemesi veya kartın takibe girmesi durumunda, kampanya sona erecek ve hesapta kalan bonuslar geri alınacaktır. Bonusların kullanılmış olması durumunda ise kampanyanın bitimine kalan süre kadar borç tutarı, ekstreye yansıtılacaktır.

Denizbank Sözünüze Bonus Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Denizbank tarafından düzenlenmiş olan 300 TL hediye para kazanımlı sözünüze bonus kampanyasından fayda sağlamak isteyen müşterilerin, Denizbank’ın mobil uygulaması veya bankanın internet bankacılığı kanalı aracılığı ile kampanya başvurusu yapmaları gerekmektedir. Söz konusu iletişim kanalları içerisinde yer alan “kampanyalar” kısmına giriş sağlanmalı ve ilgili kampanya kapsamında verilecek olan aylık harcama sözü tutarının ekrana girilmesi gerekmektedir.