Denizbank Müşterisi Olanlara, Toplu Prim Ödemesi Fırsatı: Günlük 14 TL Ödeyerek Emekli Olabilirsiniz!

Denizbank Müşterisi Olanlara, Toplu Prim Ödemesi Fırsatı: Günlük 14 TL Ödeyerek Emekli Olabilirsiniz!

Denizbank, yeni dönemde emekli olmak isteyen ancak prim borcunu tamamlayamamış olduğu için bu isteğini gerçekleştiremeyen vatandaşlara, kredi hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Denizbank’ın ilgili kredi hizmetine ilişkin ayrıntılar…

SGK’nın “emeklilik şartları” başlığı altında belirlemiş olduğu prim ödemesi maddesini yerine getirememiş olanlara, Denizbank’tan müjdeli haber geldi. Banka, prim ödemelerinin yapılabilmesi için kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Denizbank’tan Emekli Olmak İsteyenlere Özel Kredi Hizmeti!

Türkiye’nin önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet veren ve hem emekli vatandaşlar hem de diğer vatandaşlar için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları ile dikkat çeken Denizbank, yeni dönemde emekli olmanın hayalini kuran ancak prim ödemelerinde boşluğu bulanan vatandaşlara, kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Emekli olmak isteyen vatandaşlar için özel olarak geliştirilmiş olan kredi hizmetinin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Denizbank, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sigortalı olma süresi ve yaş şartlarını yerine getiren ancak askerlik, doğum, staj ve diğer sebeplerden ötürü prim ödemesi şartında eksiği olduğu için emekli olmaya hak kazanamayan vatandaşlara, kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu kredi hizmetinin üst sınırını 100 bin TL olarak belirleyen banka, azami vade sayısının 36 ay ve aylık sabit faiz oranının yüzde 2,11 olduğunu bildirdi.

Denizbank’ın emekli olmak isteyen vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu kredi hizmetine başvuru yapmak isteyen vatandaşların ibraz etmeleri gereken evraklar şu şekilde belirlendi:

  • Başvuru formu
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınmış prim borcu yazısı
  • Gelir belgesi
  • Kimlik kartı ve fotokopisi
  • İkamet belgesi veya isme düzenlenmiş olan fatura

Denizbank’tan Emekli Olmak İçin Kredi Çekenler Aylık Ne Kadar Öder?

denizbank.jpg

Denizbank’ın emekli olmak isteyen vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu kredi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre 36 ay vade ve yüzde 2,11 faiz oranı karşılığında 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 426,62 TL olarak hesaplandı.

Denizbank’ın Emekli Olmak İsteyenler İçin Sunduğu Kredi Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Denizbank’ın emekli olmak isteyen vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu kredi hizmetine, Denizbank şubeleri aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. Başvuruların şahsen yapılması zorunludur.