Denizbank Emeklilere Seslendi: Bir Hafta Boyunca 10 Bin TL Dağıtılacak, Kaçırmayın!

Denizbank Emeklilere Seslendi: Bir Hafta Boyunca 10 Bin TL Dağıtılacak, Kaçırmayın!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde nakit sıkışıklığı artan emekli müşterilerine 100 bin TL’ye varan nakit hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Denizbank’ın emekli ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntıları…

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketler sergilemeye devam etmesi, günlük hayatın akışı içerisinde ihtiyaç duyulan hizmetlerin ve diğer hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Benzin, motorin, LPG, süt, peynir, et, su, elektrik, doğalgaz ve daha pek çok alanda gözlenen yüksek oranlı zamlar, özellikle ayın sonunu getirebilmek adına tek maaş ile direnmeye çalışan emeklilerin isyan etmesine sebep oldu.

Yeni dönemde ekonomi piyasalarında gözlenen ve gündelik hayatı giderek daha da pahalılaştıran tüm bu gelişmeler ışığında nakde olan ihtiyacı artan emekli vatandaşlar, piyasa araştırması yapmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Denizbank, ilgili şartları sağlayan tüm emekli müşterilerine 100 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini bildirdi.

Denizbank’tan Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi 2022

Denizbank yeni dönemde nakde olan ihtiyaçları artan emekli müşterilerine 100 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, ortalama faiz oranını ise yüzde 1,84 olarak belirledi.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi Hizmetinin Örnek Hesaplama Tablosu

denizbank.jpg

Denizbank üst limitini 100 bin TL olarak belirlemiş olduğu emekli ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Buna göre bankadan farklı vadelerde 10 bin TL’lik nakit hizmeti almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 12 ay vade: 957,72 TL
  • 24 ay vade: 541,25 TL
  • 36 ay vade: 405,55 TL

Denizbank’ın Emekli İhtiyaç Kredisi Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Denizbank’ın emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu 100 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanabilmek için öncelikle maaş hesabının banka bünyesine taşınması gerekmektedir. Banka, söz konusu kredi hizmetini yalnızca kendi müşterilerine sunmaktadır.

Emekli maaşı hesabının taşınmasından sonra bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı, banka şubeleri veya telefon bankacılığı aracılığı ile emekli ihtiyaç kredisi hizmetine başvuru yapılabilmektedir.