Denizbank Anne ve Babalara Seslendi: Artan Eğitim Masraflarını Günlük 15 TL Ödeyerek Karşılayabilirsiniz!

Denizbank Anne ve Babalara Seslendi: Artan Eğitim Masraflarını Günlük 15 TL Ödeyerek Karşılayabilirsiniz!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde çocuklarının artan eğitim masraflarını karşılamakta zorlanan anne ve babalara, eğitim kredisi kampanyası ile destek olacağını açıkladı. İşte bankanın eğitim kredisi hizmeti...

Geride bıraktığımız yılın aralık ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın piyasası, hemen hemen her sektörde yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. Yeni dönemde de Rusya- Ukrayna savaşı ve FED faiz kararları kapsamında dalgalı hareketler sergilemeye devam eden ekonomi piyasaları, eğitim alanına da direkt olarak etki etti.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri ile birlikte artan kitap, kırtasiye, okul taksiti, giyim, gıda ve daha pek çok eğitim masrafı, çocuklarının iyi bir eğitim almalarını isteyen ailelere resmen çelme taktı. Hem geçinmeye hem de çocuklarının en iyi eğitimi almaları için mücadele etmeye devam eden anne ve babalar, nakit desteğine ihtiyaç duymaya başladılar.

Çocuk okutan anne ve babaların artan eğitim masraflarına karşın isyanını duyan Denizbank, yeni dönemde tüm eğitim masrafları için kullanıma açık olan eğitim kredisi kampanyasını duyurdu. Banka, ilgili kredi kampanyasının tüm ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Eğitim Kredisi Kampanyası 2022

Denizbank artan eğitim masraflarının karşılanması amacı ile geliştirmiş olduğu eğitim kredisi kampanyasının üst limitini 55 bin TL, azami vade sayısını 36 ay ve sabit faiz oranını yüzde 2,54 olarak belirledi.

Denizbank Eğitim Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tabloları

denizbank-001.jpg

Denizbank, yeni dönemde artan eğitim masraflarına karşın anne ve babalara destek olmak amacı ile geliştirmiş olduğu eğitim kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,54
  • Aylık taksit tutarı: 461,32 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,54
  • Aylık taksit tutarı: 593,53 TL

Denizbank Eğitim Kredisi Kampanyasın Nasıl Başvuru Yapılır?

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan 55 bin TL limitli eğitim kredisi kampanyasına, banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.