Cüzdanında HSBC kartı olanların dikkatine: 20 Haziran tarihine kadar 180 TL'lik indirim ile alışveriş yapabileceksiniz!

Cüzdanında HSBC kartı olanların dikkatine: 20 Haziran tarihine kadar 180 TL'lik indirim ile alışveriş yapabileceksiniz!

Kendi özelinde oldukça köklü bir geçmişe sahip olan HSBC Bank, yeni bir kampanyaya daha imza attı. Banka, artan market fiyatlarına karşın düzenlediği yeni kampanyanın ayrıntılarını paylaştı. İşte HSBC Bank’ın yeni kampanyasını içeren haberin devamı…

Hem ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri hem de diğer tedarik problemleri sebebi ile artan market ürünleri fiyatları, HSBC Bank’ı harekete geçirdi. Banka, geliştirmiş olduğu yeni alışveriş kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

HSBC Bank Alışveriş Kampanyası 2022

İngiltere’nin köklü bankalarından olan ve ülkemizde de HSBC Türkiye olarak hizmet veren HSBC Bank, yeni dönemde hem kredi kampanyaları hem de kart kampanyaları ile adından söz ettirmeyi başardı. Avantajlı teklifler içeren kampanyaları ile gündemde kalmayı başaran banka, bu kez de artan market harcamalarına yönelik yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

HSBC Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni alışveriş kampanyasının ayrıntılarına göre farklı günlerde, tek seferde yapılacak olan 350 TL ve üzeri market harcamalarına, hediye Mil Puan tanımlanacağı bilgisi kaydedildi. Banka, 20 Haziran tarihine kadar yapılacak olan market harcamalarına toplamda 180 TL tutarında Mil Puan hediyesi vereceğini bildirdi.

HSBC Bank Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

2021/12/18/hsbc.jpg

HSBC Bank tarafından geliştirilmiş olan 180 TL Mil Puan kazanımlı alışveriş kampanyasından, yalnızca HSBC Premier Miles müşterileri yararlanabilmektedir. HSBC Bank, kampanya kapsamında kazanılmış olan Mil Puanları 24 Haziran tarihinde hesaplara aktaracaktır.

HSBC Bank’ın söz konusu alışveriş kampanyası, banka tarafından geliştirilmiş olan diğer nakit puan kazanımlı kampanyalar ile birleştirilememektedir. Kampanya kapsamında alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, hediye Mil Puanlar hesaplardan geri alınmaktadır. Geri alım zamanında hesaptan para çekilememesi durumunda ise çekilecek tutar kadarı, ekstre borcuna yansıtılarak tahsil edilir.

HSBC Bank’ın Alışveriş Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

HSBC Bank tarafından düzenlenmiş olan 180 TL kazanımlı alışveriş kampanyasından fayda sağlamak isteyen mevcut müşterilerin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numaraları aracılığı ile ÖDÜL yazıp, 4477’ye kısa SMS göndermeleri gerekmektedir. Banka, bu SMS karşılığında 1 kısa mesaj ücreti almaktadır.