CepteTEB Kredi Limitlerini Güncelledi: İsteyene 10 Bin TL'lik Mini Kredi, İsteyene 150 Bin TL'lik Ödeme Ertelemeli Kredi!

CepteTEB Kredi Limitlerini Güncelledi: İsteyene 10 Bin TL'lik Mini Kredi, İsteyene 150 Bin TL'lik Ödeme Ertelemeli Kredi!

Türkiyenin en önemli bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olan CepteTEB, haziran ayı kredi kampanyalarını duyurdu. İşte bankanın, limitlerini güncellemiş olduğu kredi kampanyaları ve örnek hesaplama tabloları..

CepteTEB, nakit sıkışıklıklarına ilaç gibi gelecek olan iki yeni kredi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

CepteTEB’ten 3 Ay Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

CepteTEB, son zamanlarda ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelere karşın giderek pahalılaşan hayat şartlarının zorladığı vatandaşlara, nakit desteği sunacağını açıkladı. Bu kapsamda 90 gün ödeme erteleme imkânı sunduğu yeni kredi kampanyasını duyurmuş olan banka, ilgili detayları paylaştı.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 150 bin TL, azami vade sayısı 36 ay ve başlangıç faiz oranı yüzde 1,95 olarak belirlendi. 10 bin TL’nin 24 aylık vadede ödenecek olan aylık taksit tutarı ise 549,29 TL olarak hesaplandı.

CepteTEB’ten Mini Kredi Hizmeti!

2022/04/20/cepteteb.jpg

CepteTEB, 150 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisi kampanyasından sonra bir yeni kredi kampanyası daha geliştirdiğini açıkladı. Daha çok düşük tutarlı nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile geliştirilmiş olan ve Mini Kredi ismi ile hizmete sunulan nakit hizmetinin ayrıntıları belli oldu.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan Mini Kredi hizmetinin üst limiti 10 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 12 ay, faiz oranını ise yüzde 1,99 olarak bildirdi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı 968,27 TL olarak hesaplandı.

CepteTEB’in Kredi Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan 10 bin ve 150 bin TL üst limitli iki kredi kampanyasından birinden nakit desteği almak isteyen vatandaşların, öncelikle banka üyeliklerini tamamlamaları gerekmektedir. Söz konusu üyelik tamamlama süreci bankanın mobil uygulaması veya internet bankacılığı kanalı aracılığı ile tamamlanabilmektedir.

CepteTEB üyeliklerinin tamamlanmasının ardından yine aynı kanallar üzerinden sisteme giriş yapılmalı ve “başvurular” yazan kategoriden, arzu edilen kredi kampanyasına online olarak başvuru yapılmalıdır. Kredi onayının verilmesi durumunda ise yine aynı kanallar üzerinden nakit çekimi yapılabilmektedir.