CepteTEB Kartı Olanlara Duyuruldu: 500 TL Yüklenecek!

CepteTEB Kartı Olanlara Duyuruldu: 500 TL Yüklenecek!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB, kendi müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte CepteTEB’in 500 TL’ye varan hediye para kazanımlı yeni kampanyasının ayrıntıları…

CepteTEB, kredi kartı ürünleri aracılığı ile 12 ay boyunca belirli tutarlarda harcama sözü veren mevcut müşterilerine, 500 TL’ye kadar bonus hediyesi vereceğini açıkladı.

CepteTEB Harcama Sözü Kampanyası 2022

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları ve geniş kapsamları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran CepteTEB, yeni dönemde de hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyuran banka, ilgili yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

CepteTEB’in resmi internet sitesi aracılığı ile detayları duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre Dijital Kart veya CepteTEB Kredi Kartı ürünleri aracılığı ile yapılacak olan 12 aylık alışverişlere harcama taahhüdü veren müşterilere, 500 TL’ye kadar bonus hediyesi verileceği bildirildi.

CepteTEB Harcama Sözü Kampanyasının Ayrıntıları

2022/04/20/cepteteb.jpg

CepteTEB’in mevcut müşterileri için geliştirmiş olduğu harcama sözü kampanyasının ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre 12 aylık harcama sözü tutarına göre değişiklik gösteren hediye bonus tutarları, şu şekilde belirlendi:

  • Aylık 250 TL harcayacağının taahhüdünü verenlere: 25 TL
  • Aylık 500 TL harcayacağının taahhüdünü verenlere: 50 TL
  • Aylık 750 TL harcayacağının taahhüdünü verenlere: 75 TL
  • Aylık 1000 TL harcayacağının taahhüdünü verenlere: 116 TL
  • Aylık 1500 TL harcayacağının taahhüdünü verenlere: 150 TL
  • Aylık 2000 TL harcayacağının taahhüdünü verenlere: 200 TL
  • Aylık 3000 TL harcayacağının taahhüdünü verenlere: 300 TL
  • Aylık 5000 TL harcayacağının taahhüdünü verenlere: 500 TL

CepteTEB, yukarıda belirtilmiş olan harcama sözü tutarlarından birinin taahhüdünü veren ancak çeşitli sebeplerden ötürü sözünü yerine getiremeyen müşterilerine, kalan kampanya süresi kadar miktarı, borç olarak yansıtacağını bildirdi.

CepteTEB’in Harcama Sözü Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

CepteTEB’in 500 TL kazanımlı harcama sözü kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerin, öncelikli olarak bankanın mobil uygulamasına giriş yapmaları gerekmektedir. Uygulamanın açılan ekranında yer alan “Kartlar” menüsünden “CepteTEB Dijital Kredi Kartı” veya “CepteTEB Kredi Kartı” kategorisi seçilim sırası ile Kart işlemleri- Harcama sözü adımları takip edilmelidir.