Cebinde Bonus Kartı Olanlar Alışverişe Doyacak: O Ticaret Siteleri, Harcamalarınıza 160 TL Tutarında İndirim Yapacak!

Cebinde Bonus Kartı Olanlar Alışverişe Doyacak: O Ticaret Siteleri, Harcamalarınıza 160 TL Tutarında İndirim Yapacak!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden etkilenen ürün fiyatlarından ötürü alışveriş yapmaktan çekinen vatandaşlara, Garanti BBVA’dan destek kampanyası geldi. İşte bankanın alışveriş kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Garanti BBVA, yalnızca Bonus kart kullanıcılarına sunulan ayrıcalıklı alışveriş kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA’dan Bonus Kartlılara Alışveriş İndirimi!

Geliştirdiği her kampanya ile adından söz ettirmeyi başaran özel bankalardan birisi olan Garanti BBVA, bu kez de artan alışveriş harcamalarına karşın yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili yeni alışveriş kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni alışveriş kampanyası kapsamında Trendyol, HepsiBurada, Gittigidiyor ve n11 e-ticaret siteleri ile anlaşma yapıldığı bildirildi. Söz konusu e- ticaret sitelerinden alışveriş yapan bonus kart kullanıcılarına da her 500 TL ve üzeri harcamalarına 30 TL, toplamda 120 TL tutarında para hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili kampanya kapsamında ödemelerini Garanti Pay aracılığı ile yapan müşterilerine, 500 TL ve üzeri harcama için 40 TL, toplamda 160 TL tutarında hediye para ödemesi yapacağını bildirdi.

Garanti BBVA’nın Bonus Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

2022/04/08/bonus-genc2372f.jpg

Garanti BBVA tarafından duyurulmuş olan 160 TL üst limitli hediye para kazanımlı alışveriş kampanyasından, yalnızca bireysel bonus kart kullanıcıları yararlanabilecektir. Bankanın, harcamalarını Garanti Pay ile ödeyen müşterilere sunduğu ayrıcalıklı fırsat, Trendyol sitesi için geçerli değildir.

Garanti BBVA’nın ilgili e- ticaret sitelerinden alışveriş yapan müşterileri için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasından kazanılan hediye paralar, 3 Haziran tarihinde hesaplara aktarılacaktır. Bonus kazanımlarının 3 Temmuz tarihine kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan Bonus’lar, 4 Temmuz tarihinde banka tarafından hesaplardan çekilecektir.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA’nın e- ticaret siteleri ile yapmış olduğu anlaşmadan doğan alışveriş kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, 31 Mayıs tarihine kadar Bonus Flaş uygulamasından kampanya başvurusu yapmaları gerekmektedir. Ayrıca bankaya kayıtlı bulunan cep telefonlarından EVET ONLİNE, kartın son 6 hanesi bilgilerini kısa mesaj olarak 3340’a yollan müşteriler de kampanyaya dahil olabileceklerdir.