Cebinde Akbank Kartı Olanlar Dikkat: 1000 TL Tanımlanacak!

Cebinde Akbank Kartı Olanlar Dikkat: 1000 TL Tanımlanacak!

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank, yeni dönemde artan masraflara karşın mevcut müşterilerine destek olacağını ve bu doğrultuda yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte Akbank’ın kazandıran yeni kampanyası!

Aylık kazançların sabit olduğu ancak ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri sebebi ile giderlerin günden güne arttığı şu günlerde nakit sıkıntısı içerisinde olan müşterilerine destek olacağını duyuran Akbank, yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank’tan Müşterilerine 1000 TL Kazanma Fırsatı Sunan Kampanya!

Geliştirmiş olduğu kredi kampanyaları ve kart kampanyaları ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan ve müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Akbank, yeni bir kampanyaya daha imza attı. Banka, yeni dönemde müşteri sayısı artarken mevcut müşterilerinin de kazanmasını sağlamak amacı ile “Yakınını Getir” ismini verdiği yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan “Yakınını Getir” kampanyasına göre davet kodu aracılığı ile yakınlarını banka bünyesine dahil eden mevcut müşterilere 250 TL, toplamda 1000 TL nakit para hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Kampanyasının Ayrıntıları

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 1000 TL üst kazanımlı “Yakınını Getir” kampanyası, bankanın mevcut müşterileri için geçerlidir. Söz konusu kampanyadan yalnızca 70 yaşın altında olan mevcut müşteriler yararlanabilmektedir. Banka, ilgili kampanyadan faydalanmak için alınacak davet kodunun en fazla 4 kişi ile paylaşılabileceğini, 4 kişinin üzerinde ki kod paylaşımlarına ek ücret ödenmeyeceğini bildirdi.

Akbank Yakınını Getir Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan “Yakınını Getir” kampanyasına, Akbank Mobil aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. Söz konusu kampanya kapsamında TL kazanmak isteyen mevcut müşteriler Akbank Mobil hesaplarına giriş yaparak davet kodu almalı ve ilgili davet kodunu yakınları ile paylaşmalılardır.

Mevcut müşterilerin yakınları Akbank Mobil uygulamasını indirmeli ve açılan ekranda yer alan “davet kodu” kısmına paylaşılan kodu girmelilerdir. 4 yakını ile kodu paylaşan ve ilgili yakınların kod aracılığı ile banka bünyesine dahil olmalarını sağlayan mevcut müşteriler, 1000 TL’ye kadar para ödülünü banka aracılığı ile alabilirler.