CarrefourSA'dan Müşterilerine Duyuru: 29 Mayıs'a Kadar Gelin, Ayçiçek Yağı Alışverişlerinize 100 TL'lik İndirim Kazanın!

CarrefourSA'dan Müşterilerine Duyuru: 29 Mayıs'a Kadar Gelin, Ayçiçek Yağı Alışverişlerinize 100 TL'lik İndirim Kazanın!

Artan mutfak masraflarına karşın desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara, zincir marketlerden biri olan CarrefourSA’dan müjde geldi. Market, indirim haberini resmen duyurdu. İşte CarrefourSA’nın indirim kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Son zamanlarda enflasyona ve diğer faktörlere bağlı olarak giderek zamlanan market ürünleri, vatandaşların bütçelerini derinden etkilemeye başladı. Ayçiçek yağı, peynir, süt, kahve, çay, kırmızı ve beyaz et, balık, un, ekmek ve daha pek çok gıda ürününde gözlenen fahiş fiyatlar, sabit gelirli vatandaşların temel ihtiyaçlarını dahi karşılarken uzun uzadıya hesaplar yapmalarına yol açtı.

Ekonomi piyasalarının ve diğer alanların olumsuz gidişatına bağlı olarak zamlanan gündelik hayat ürünleri, her kesimden vatandaşın bütçesini etkilerken, özellikle geliri sabit olan vatandaşların bir çıkmaz içerisine girmelerine sebep oldu. Bu noktada devreye giren CarrefourSA Market, 29 Mayıs’a kadar geçerli olan yeni kampanyasını duyurarak, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 50 TL ve 100 TL tutarında iki ayrı indirim tanımlamasının yapılacağını bildirdi.

CarrefourSA Market’ten 100 TL’lik İndirim Açıklaması!

Düzenlediği kampanyalar, sunduğu geniş kapsamlı ürün hizmeti ve diğer hizmetleri ile vatandaşların dikkatini çekmeyi başarmış zincir marketlerden biri olan CarrefourSA Market, artan gıda ürünlerine karşın müşteri sayısını kaybetmemek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyası aracılığı ile kendi müşteri sayısını arttırırken vatandaşların bütçelerine de destek olmak isteyen zincir market, kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

CarrefourSA Market tarafından düzenlenmiş olan yeni kampanyaya göre 29 Mayıs tarihine kadar marketten alışveriş yapacak olan müşterilere chip para hediyesinin verileceği bildirildi. Buna göre ilgili kampanya tarihleri kapsamında marketten 500 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapanlara 50 TL, 1000 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapanlara ise 100 TL tutarında chip para hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

CarrefourSA Market’in İndirim Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

2019/07/22/carrefour-kurbanlik-fiyatlari-2018.jpg

CarrefourSA Market tarafından düzenlenmiş olan 100 TL tutarında indirim fırsatı sunan yeni kampanyaya, yalnızca CarrefourSA kart sahipleri katılabilmektedir. İlgili harcamaların CarrefourSA kart aracılığı ile yapılması gerekmektedir.

CarrefourSA Market’in İndirim Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

CarrefourSA Market tarafından düzenlenmiş olan kampanyadan fayda sağlamak isteyen vatandaşların, cep telefonlarından KAZAN yazarak 4604’ kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.