Burgan Bank'tan Kaçırılmayacak İhtiyaç Kredisi Fırsatı: Günlük 18 TL Ödeyene, 10 Bin TL'lik Nakit Hizmeti Sunulacak!

Burgan Bank'tan Kaçırılmayacak İhtiyaç Kredisi Fırsatı: Günlük 18 TL Ödeyene, 10 Bin TL'lik Nakit Hizmeti Sunulacak!

Türkiye’nin gelişmekte olan özel bankalarından birisi olan Burgan Bank, yeni dönemde artan masraflara karşın kişiye özel kredi hizmeti sunacağını bildirdi. İşte Burgan Bank’ın yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntıları…

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketler sergilemesi, tüm sektörlerin ürün üretimlerinde veya hizmet sunumlarında kullanılan hammaddelerin fiyatlarının zamlanmasına sebep oldu. Hammaddelerin yükselen fiyatlarına bağlı olarak zamlanan ürün ve hizmet fiyatları ise vatandaşların bütçelerini derinden etkiledi. Nerede ise her yeni güne yeni bir zam haberi ile başlayan vatandaşlar, gündelik ihtiyaçlarını dahi karşılayamamaya başladılar.

Geride bıraktığımız yılın aralık ayından itibaren zamlanmaya başlayan ürünler karşısında bütçeleri için destek arayışı içerisine giren vatandaşlar, çoğunluk ile bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren özel bankalardan birisi olan Burgan Bank, geliştirmiş olduğu kişiye özel kredi kampanyası ile herkese uygun olarak düzenleyeceği nakit hizmeti sunacağını bildirdi.

Burgan Bank Kişiye Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Gelişimini sürdüren özel bankalardan birisi olan Burgan Bank, yeni dönemde artan masraflara karşın vatandaşın yanında olmak istediğini ve bu amaçla da kişiye özel ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Burgan Bank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi kampanyasının üst sınırının kişiden kişiye göre değişiklik göstereceği belirtilirken, azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise ortalama olarak yüzde 3,75 olarak bildirildi.

Burgan Bank Kişiye Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

burgan-bank.jpg

Burgan Bank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: %3,75
  • Aylık taksit: 566 TL

Burgan Bank Kişiye Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Burgan Bank tarafından geliştirilmiş olan kişiye özel ihtiyaç kredisi kampanyasına, sizlere en yakın Burgan Bank şubesi aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın resmi internet sitesinde yer alan kredi başvuru formunu online olarak doldurarak, bankanın bireysel müşteri temsilcilerinin de sizlere iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.