Burgan Bank’tan Büyük Faiz İndirimi! Yapılan Açıklamada Büyük Faiz İndirimi ile Avantajlı İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Burgan Bank’tan Büyük Faiz İndirimi! Yapılan Açıklamada Büyük Faiz İndirimi ile Avantajlı İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Düşük faiz oranları ile açıklanan ihtiyaç kredisi Burgan Bank’ta. Son derece uygun koşullarda ihtiyaç kredisi almak isteyenler Burgan Bank’a başvurabilir.

Burgan Bank, yapılan açıklama doğrultusunda ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını düşürdüğünü açıklamıştır. Günlük hayatta çoğu insanın nakit para ihtiyaçları olmaktadır. Bazı durumlarda bu parayı bulmak son derece zor olmaktadır. Tam da bu noktada devreye giren Burgan Bank, düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi vermekte ve kişilere gerekli olan tüm nakit desteğini vermektedir. Gerekirse birikmiş ödemeler gerekirse de istenilen ihtiyaçlar için kullanılabilecek olan bu para uygun faiz oranlarında bankaya geri ödenmektedir.

Burgan Bank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Burgan Bank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler öncelikle detaylı ve derin bir araştırma yapmalıdırlar. Yapılan bu başvuru sonucunda bankanın, kredi almak isteyen kişilerden istediği bazı koşullar olduğu görülmektedir. Bu koşullar kısaca şunlardır:

  • Kişiler 18 yaşlarını doldurmuş olmalıdırlar.
  • Kişinin kredi notu, banka tarafından istenilen seviyenin üstünde olmalıdır.
  • Kişi gelirlerinin tamamını resmî bir belge ile beyan edebilir olmalıdır.

Belirtilen şartları sağlayan kişiler, kolaylık ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Kredi başvurusu yapacak kişilerin durumu son derece belirleyicidir. Banka müşterisi olan kişiler, kişisel bilgileri hali hazırda bankada olduğu için mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilirler. Banka müşterisi olmayan kişiler ise, en yakın şubeye giderek başvuru yapmalıdırlar. Bu başvuru sırasında bazı evrakların kişinin yanında olması gereklidir. Bu evraklar şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı
  • İkametgâh belgesi
  • Gelir belgesi

Belirtilen belgelerin eksiksiz şekilde şubelere götürülmesi ile birlikte başvuru tamamlanabilir. Bu sayede kişiler ihtiyaç duydukları krediyi alabilir.

Burgan Bank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

burgan-bank.jpg

Burgan Bank tarafından belirlenen güncel ihtiyaç kredisi faiz oranı %3,75’tir.

Burgan Bank En Fazla Ne Kadar İhtiyaç Kredisi Veriyor?

Burgan Bank en fazla 40.000 TL ihtiyaç kredisi vermektedir.

Burgan Bank İhtiyaç Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Burgan Bank ihtiyaç kredisi en uzun vade oranı 36 ay olarak belirlenmiştir.