Burgan Bank Taşıt Kredisinde Dev Kampanyayı Duyurdu: Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde!

Burgan Bank Taşıt Kredisinde Dev Kampanyayı Duyurdu: Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde!

Burgan Bank iyileştirilmiş kredi özellikleri ile artık sadece sıfır araçlar değil ikinci el araçlar için de kredi veriyor. Taşıt kredisine ihtiyacı olan herkes vakit kaybetmeden Burgan Bank’a başvuru yaparak hayalini kurduğu araca sahip olabilir.

Burgan Bank, herkesin hayallerine ulaşabilmesini sağlıyor! Taşıt kredisi başta olmak üzere ihtiyaç kredisi ve diğer kredi türleri ile de hayallerin gerçekleşebilmesindeki engelleri ortadan kaldırıyor. Araç sahibi olmak isteyen herkes Burgan Bank üzerinden başvurularını tamamlayarak kısa sürede istedikleri aracı alabilir. Uygun geri ödeme seçenekleri ile de öderken herhangi bir zorluk yaşanmaz. En avantajlı kredi fırsatlarından Burgan Bank aracılığı ile yararlanabilirsiniz.

Burgan Bank Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Burgan Bank taşıt kredisine başvuru yapmak için internet ve mobil bankacılık kullanılabilir. Bankanın henüz müşterisi olmayan kişiler ise başvuru için Burgan Bank resmi internet sitesi ve banka şubelerinden işlemlerini tamamlayabilir. Ön başvuru sonucu olumlu olan kişilerin gerekli belgeleri sunmak için banka şubesine gitmeleri gerekir.

Burgan Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

Burgan Bank taşıt kredisi için belirlediği faiz oranları ile tüketicileri zorlamıyor. En uygun seçenekleri sunmaya çalışan Burgan Bank %3,75 oranındaki faizi ile kredi veriyor. İkinci el araçlar için de geçerli olan bu kredi oranı ile herkes taşıt kredisi alabilir.

Burgan Bank En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Veriyor?

burgan-bank.jpg

Bankanın sunduğu taşıt kredisi araç bedelinin yüzde 50’si olarak belirlenmiştir. Araç fatura bedelinin sadece yüzde 50’sini karşılayan banak 30 bin ila 100 bin Türk lirası arasında kredi verebilmektedir. Sıfır araç alacak olanlar için ise bu oran yüzde 50’den yüzde 70’e çıkarılmıştır.

Burgan Bank Taşıt Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Burgan Bank taşıt kredisi için vadesini 5 gruba ayırır. 12 aydan başlayan vade 18 ay, 24 ay, 36 ay ve 48 ay olarak gruplandırılmıştır. Herkes alacağı tutara göre vade uzunluğunu belirleyebilir. Burgan Bank taşıt kredisi için uygulanan en uzun vade 48 aydır.