Bu oranlar geri gelmez! 150 bin lira taşıt kredisinde en düşük taksit tutarı hesaplandı! İş Bankası'ndan cazip oranlar!

Bu oranlar geri gelmez! 150 bin lira taşıt kredisinde en düşük taksit tutarı hesaplandı! İş Bankası'ndan cazip oranlar!

Yeni yıldan önce araç sahibi olmak için bu oranlar son fırsat olabilir. İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları ve avantajları duyuruldu! İşte en uygun taşıt kredisinin detayları…

Otomobil piyasalarında sıfır km ve ikici el araç fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. Yaşanan bu artışın ardından araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise uygun finansman seçeneklerini araştırmaya başladılar.

Piyasalarda uzun süredir devam eden durgunluğun da avantalı banka kredileriyle aşılması hedeflenmektedir. Türkiye İş Bankası tarafından kullandırılacak taşıt kredilerinde ise en yüksek oranlar sunulacak. Üstelik uygun geri ödeme seçeneklerinden de yararlanarak vatandaşların araç sahibi olmaları desteklenecek.

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ FIRSATI DEVAM EDİYOR!

bu-oranlar-geri-gelmez-150-bin-lira-tasit-kredisinde-en-dusuk-taksit-tutari-hesaplandi-is-b.png

Aylık düşük taksit oranlarıyla araç sahibi olmak isteyenler için Türkiye İş Bankası tarafından en iyi oranlar sunulmaya başladı. Sıfır km araç alırken ayrıca kefil şartı da aranmıyor. Düzenli ödemelerle araç sahibi olmak isteyen tüm vatandalar için 48 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullandırılması hedeflenmektedir.

Türkiye İş Bankası’nın taşıt kredisi kapsamında 0 – 400.000 TL arasında araç değerine sahip araçlar için azami yüzde 70’ine kadar kredilendirme de yapılabiliyor. Uzun vade imkanı ve yüksek kredi tutarı sayesinde İş Bankası’nın avantajlı taşıt kredisiyle araç sahibi olmak isteyenlere fırsat sunulacak.

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Türkiye İş Bankası’nın Taşıt Kredisi kapsamında belirlenen faiz oranlar yüzde 1,99 olarak dikkat çekmektedir. Resmi örnek hesaplama ekranı üzerinde görülen yüzde 1,99 faiz oranları ile taşıt kredisi fırsatı, aylık düşük taksitlerle ödeme yapmak isteyenler için en iyi seçenekleri sunuyor. Ayrıca 48 ay vadede azar azar ödeme yaparak vatandaşların otomobil sahibi olması destekleniyor.

150.000 TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA

İş Bankası Taşıt Kredisi kapsamında yapılan örnek hesaplamaya göre, 150.000 TL taşıt kredisi kullanmak isteyen bir kişiye 48 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranları uygulanıyor. Bu kapsamda aylık 5.487 TL taksit tutarı ile ödemeler rahatça yapılabiliyor.