Bu Mini Krediler Hayat Kurtaracak! Düşük Faizli Emekli Mini ve Kredi Mini Kampanyaları Duyuruldu!

Bu Mini Krediler Hayat Kurtaracak! Düşük Faizli Emekli Mini ve Kredi Mini Kampanyaları Duyuruldu!

Halk Bankası, zorlu ekonomik şartlara karşın direnecek ekonomik gücü kalmayan emeklilere ve diğer vatandaşlara, hızlı başvuru değerlendirme sürecine sahip olan ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurdu. İşte kamu bankasının mini kredi hizmetleri...

Halk Bankası hem emeklilere hem de diğer vatandaşlara, nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına iki yeni kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Halk Bankası’ndan Kredi Mini Hizmeti!

Halk Bankası, ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlara, Kredi Mini hizmeti sunacağını açıkladı. Daha çok düşük tutarları nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiş olan kredi kampanyasının ayrıntıları belli oldu.

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 5 bin TL, azami vade sayısı 10 ay ve faiz oranı yüzde 1,60 olarak belirlendi. Banka, bu veriler ışığında çekilecek olan 5 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını, 554,31 TL olarak hesapladı.

Halk Bankası’ndan Emekli Mini Kredi Hizmeti!

halkbank-borc-transferi-kredisi.jpeg

Yeni dönemde ortaya çıkan zorlu ekonomik şartlar, her kesimden vatandaşı olduğu gibi ayın sonunu tek maaş ile getirmeye çalışan emekli vatandaşları da direkt olarak etkiledi. Giderleri günden güne artan ancak gelirleri sabit olan emekli vatandaşlar, bütçelerinin bir nebze olsun ferahlamasını sağlayacak olan hizmetleri araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Halk Bankası, yeni bir emekli kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Halk Bankası’nın Emekli Mini Kredi başlığı ile duyurmuş olduğu yeni kredi kampanyasının üst limiti 5 bin TL, azami vade sayısı 36 ay, faiz oranı ise yüzde 1,58 olarak bildirildi. İlgili veriler ışığında çekilecek olan 5 bin TL’lik kredinin taksit ödemesi, 192,90 TL olarak hesaplandı.

Emekli Mini ve Kredi Mini Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL limitli Emekli Mini Kredi kampanyasına, bankanın mobil uygulaması ve banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Bankanın, 5 bin TL üst limit ile geliştirmiş olduğu diğer bir kredi hizmeti olan Kredi Mini kampanyasına ise yalnızca Halk Bankası şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.