Bu Kredi Kartları Müşterilerinden Aidat Almayacağını Resmen Açıkladı: Aidatı Olmayan En Avantajlı Kredi Kartları 2022!

Bu Kredi Kartları Müşterilerinden Aidat Almayacağını Resmen Açıkladı: Aidatı Olmayan En Avantajlı Kredi Kartları 2022!

Aidatı olmayan en avantajlı kredi kartlarını ve bu kredi kartlarına başvurma yöntemlerini sizler için yazımızda hazırladık. Sizler de bu sayede aidat ödemeden kullanılan kredi kartlarına başvuru yapabilirsiniz.

Aidatı olmayan en avantajlı kredi kartları en çok merak edilen kredi kartı türüdür. Kişilerin düzenli olarak her ay ödedikleri cüzi bir bedele kart aidatı denmektedir. Kişilerin harcamalarından bağımsız olarak ödenen bu para, kullanıcılar tarafından boşa giden para olarak görülmektedir. Bu nedenle de kişiler aidatı olmayan kredi kartlarını tercih etmektedirler. Bu sayede her ay düzenli olarak para ödenmeden kredi kartı kullanılabilir. Aidat ödemesi olmayan bazı kredi kartları aşağıdaki gibidir:

  • Garanti Bankası Flexi Card
  • Akbank Axess Free
  • İş Bankası Maximum Aidatsız Kart
  • Enpara.com Kredi Kartı
  • TEB Sade Kart
  • ING Light Kart
  • Yapı Kredi World Eko
  • HSBC Concept Kart
  • Odeabank Bank’O Card
  • QNB Finansbank CardFinans Fix

Belirtilen kartlar herhangi bir aidat ödemesi olmayan kredi kartlarıdır.

Aidatsız Kredi Kartlarının Avantajları Nelerdir?

Aidatsız kredi kartlarının avantajları oldukça fazla olmak ile birlikte en temel avantajı da aidat ödemesinin olmamasıdır. Aidatı olmayan kredi kartları bu nedenle kullanıcılar tarafından en sık tercih edilen kart türlerinden biridir. Bu kart türleri ile birlikte kişiler aidat ödemeden kredi kartı kullanırlar. Fakat bu kartların bazı dezavantajları da mevcuttur.

Aidatsız Kredi Kartlarının Dezavantajları Nelerdir?

2019/08/26/kredi-karti-kredi-karti-aidati-geri-almed3fb.jpg

Aidatsız kredi kartlarının dezavantajları normal kredi kartlarının dezavantajlarına göre biraz daha fazladır. Bu dezavantajlardan ilki de kişilerin kartlarının diğer kartların sahip olduğu taksit ve ekstra puan biriktirme gibi avantajlarının olmamasıdır. Aidatsız kartlar, genel olarak en temel kartlar olduğu için çoğu avantajdan faydalanamazlar.

Aidatı Olmayan Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aidatı olmayan kredi kartı başvurusu yapmak için kişilerin izlemesi gereken yol diğer kredi kartları ile aynıdır. Genellikle online başvurular ile alınan kredi kartları gibi aidatsız kredi kartları da online başvuru yaparak alınabilir. Aidatı olmayan kredi kartları başvuruları bankadan bankaya göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle de kişilerin bankadan bilgi alması en sağlıklısıdır.