Böyle Ek Ödeme Ne Görüldü Ne Duyuldu! Akbank, Emeklilere Karşılıksız 3500 TL Ödeyecek! Son Tarih 30 Haziran!

Böyle Ek Ödeme Ne Görüldü Ne Duyuldu! Akbank, Emeklilere Karşılıksız 3500 TL Ödeyecek! Son Tarih 30 Haziran!

Türkiye’nin en gelişmiş bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank, haziran ayına yeni bir kampanya ile giriş yaptı. Banka, mevcut emekli promosyonu kampanyasını güncelleyerek, tutarları yükseltti. İşte Akbank’ın yeni promosyon kampanyası...

Akbank, emekli promosyonu kampanyasının içeriğini güncellediğini duyurdu. Kampanyanın son başvuru tarihi, 30 Haziran olarak değiştirildi.

Akbank Emekli Promosyonu Kampanyası Haziran 2022

akbank.jpg

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı içerikleri sayesinde vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ve böylelikle de müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Akbank, yeni yıla güncel bir emekli promosyonu kampanyası ile giriş yapmıştı. O dönem içerisinde yayınlamış olduğu promosyon kampanyası kapsamında emekli vatandaşlara ödeyeceğini garanti ettiği en yüksek promosyon tutarını 2 bin 500 TL olarak duyuran banka, bir süre sonra ilgili kampanyasını güncelledi.

Geliştirdiği ikinci promosyon kampanyası kapsamında en yüksek promosyon tutarını 2 bin 750 TL’ye çıkaran ve ilgili kampanyanın son başvuru tarihini 31 Mayıs olarak duyuran banka, dün itibari ile yeni bir kampanya düzenlediğini bildirdi. Banka tarafından yapılan açıklamalara göre son başvuru tarihi 30 Haziran’a uzatılarak, promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • Emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 2.350 TL
  • Emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.900 TL
  • Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 3.500 TL

Akbank Emekli Promosyonu Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan günce promosyon kampanyasından yararlanabilmek için iki şartın sağlanması gerekmektedir. Banka bu şartlardan ilkini, maaş hesabının kendi bünyesini taşınması, ikincisini ise ilgili hesabın 3 yıl boyunca kendi bünyesinde kalacağına dair taahhütname imzalanması olarak belirlemiştir.

Akbank Emekli Promosyonu Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılabilir?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 3500 TL limitli güncel emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil şubesi, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesaplarının taşınmasına yönelik talimat vermeleri gerekmektedir. Talimatın devreye girmesinden sonra yatan ilk emekli maaşını takiben, 3 iş günü içerisinde promosyon tutarları da hesaplara geçmektedir.