Borçları Biriktirin QNB Finansbank Ödesin: Günlük 40 TL'ye Borç Kapatan Kredi Hizmeti Başladı!

Borçları Biriktirin QNB Finansbank Ödesin: Günlük 40 TL'ye Borç Kapatan Kredi Hizmeti Başladı!

Pandemi ile birlikte durgunluk dönemine giren aylık kazançlar, yeni dönemde çıkan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte oklarını yukarı yöne çeviren piyasalar ile birlikte vatandaşların iflas bayraklarını çekmelerine neden oldu...

2020 yılının başı itibari ile hayatımıza dahil olan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, ilk yılında ülkemizde de sert önlemlerin alınmasına sebep olmuştu. O dönem içerisinde milyonlarca esnaf kepenk kapatmak durumunda kalmış ve sonuç olarak hem bireysel hem de ülke ekonomisi anlamında zor günler geçirilmişti.

Henüz koronavirüs salgının ekonomik etkileri gözlenmeye devam ederken patlak veren Rusya- Ukrayna savaşı da ekonomi piyasalarının alt üst olmasına ve gündelik hayat şartlarının günden güne zorlaşmasına yol açtı. Geliri sabit olan ancak giderleri günden güne artan vatandaşlar, nakde olan sıkışıklıklarını çözüme kavuşturabilmek adına bankaların kredi ve kredi kartı hizmetlerine yöneldiler. İlgili hizmetlerden yararlanan ancak yine aynı nakit sıkıntıları sebebi ile borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar, bu kez de haciz işlemleri ile karşı karşıya kaldılar.

Vatandaşların hayatlarını direkt olarak etkileyen tüm bu durumlar karşısında daha fazla sessiz kalmak istemeyen QNB Finansbank, başka bankalara kredi ve kredi kartı borcu bulunan vatandaşlara, borç kapatma kredisi kampanyası ile destek olacağını bildirdi.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi 2022

QNB Finansbank, farklı bankalara borcu olan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu borç kapatma kredisinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,79 olarak belirlediğini bildirdi.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

2019/12/18/qnb-finansbank-iban-sorgulama-nasil-yapilir-67e3878405.jpg

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre ilgili kampanyadan 36 ay vade ve yüzde 1,79 faiz oranı karşılığında 30 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.205,14 TL olarak hesaplandı.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen mevcut müşteriler, mobil uygulama veya internet bankacılığı kanalı ile kredi başvurusunda bulunabilmektelerdir. Henüz bankanın müşterisi olmayan vatandaşlar ise banka şubelerine giderek borç kapatma kredisi talebinde bulunabilirler.