Borç kapatma kredisi nasıl alınır 2022?

Borç kapatma kredisi nasıl alınır 2022?

Vatandaşların farklı bankalara olan borçlarına dair aldıkları borç kapatma kredisine dair tüm detaylar gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

Birden fazla bankalara farklı tutarlarda borcu olan vatandaşlara verilen borç kapatma kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Vatandaşların merakla beklediği ve araştırdığı konular arasında yer alan borç kapatma kredisi birden fazla bankadan vatandaşlara verilmektedir. Bu sayede vatandaşlar farklı bankalarda borçlarını faizsiz bir şekilde ödeyebilmekte ve kredi notunu yükseltebilmektedir.

Vatandaşların birden fazla bankaya olan borçları ile birlikte borçları faizlenerek ana paranın da üstüne çıkmaktadır. Bu durumda ise zarar eden ve farklı bankalara sürekli borç edeyen vatandaşlar farklı bankaların hazırladıkları borç kapatma kredilerini araştırmaktadırlar. Bu sayede bankalar nezdinde ki kredi notlarını arttırmış olan vatandaşlar tek bankaya borçlanarak ödemelerini gerçekleştiriyor. Bankalar yaptıkları kampanyalar ile birlikte 60 bin TL’e kadar borç kapatma kredisi verebilmektedir.

24 AY VADELİ 60 BİN TL’E KADAR BORÇ KAPATMA KREDİSİ ALABİLİRSİNİZ!

Bankaların sunmuş olduğu avantajlar arasında yer alan borç kapatma kredilerini 24 ay vadeli bir şekilde 60 bin TL’e kadar çekebilirsiniz. Türkiye İş Bankası, ING Bank, Finansbank, TEB, Denizbank, Garanti, Akbank ve Yapı Kredi bankalarından kolay ve hızlı bir şekilde borç kapatma kredisi çekebilirsiniz.

Türkiye’de ekonomik kriz sebebiyle vatandaşların kart borçları her geçen gün artmaktadır. Bu sayede bankalara olan borçları her geçen gün artarak devam ederken borçlarını ise ödemekte oldukça zorlanmaktadırlar. Bankalar tarafından verilen borç kapatma kredisi ile birlikte vatandaşların farklı bankalara olan borçları ödenerek tek bankaya taşınmaktadır. İşte bankaların borç kapatma kredisi şartları ve detayları gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN BANKALARIN FAİZ ORANLARI 2022

  • ING Bank borç kapatma kredisi faiz oranı %1,35
  • QNB Finansbank borç kapatma kredisi faiz oranı %1,39
  • TEB borç kapatma kredisi faiz oranı %1,45
  • Türkiye İş Bankası borç kapatma kredisi faiz oranı %1,60
  • Denizbank borç kapatma kredisi faiz oranı %1,90
  • Garanti bankası borç kapatma kredisi faiz oranı %1,91
  • Akbank borç kapatma kredisi faiz oranı %1,86
  • Yapı Kredi borç kapatma kredisi faiz oranı %2,11

Borç kapatma kredisi başvurusu için bankalara giderek TC kimlik numaranız ve gelir belgenizi gösteren kağıt ile birlikte başvurularınızı yapabilirsiniz.