Bitcoin Kritik Seviyeye İndi! ABD’den Gelen Veriler Sonrasında Bitcoin'de Düşüş Devam Edecek Mi Merak Ediliyor!

Bitcoin Kritik Seviyeye İndi! ABD’den Gelen Veriler Sonrasında Bitcoin'de Düşüş Devam Edecek Mi Merak Ediliyor!

Kripto para piyasaları ABD’nin etkisiyle ciddi bir kayıp yaşamaya devam ediyor. ABD depremi sonrasında Bitcoin kritik 28 bin dolar seviyesine geriledi! İşte Bitcoin’de son durum…

Küresel piyasalarda belirsizlik yaşanırken, ABD’nin kendi ekonomisinde daralma yaşaması ve son yılların en yüksek enflasyonuna sahip olması kripto paraları olumsuz etkiledi. Uzmanlara göre hali hazırda güçsüz seyreden ve yön arayışı içinde olan kripto paralarda çöküşün yeniden başladığı ifade ediliyor. Piyasa değeri en yüksek lider kripto para birimi Bitcoin, kritik seviyeye gerilmiş durumda.

ABD Ekonomik Verileri Kripto Piyasaları Etkiledi

Küresel piyasaların tamamı geçtiğimiz hafta itibariyle ABD’den gelecek ekonomik verilere odaklanmıştı. ABD’nin ekonomisinde yeni sarsıntıların görülmesi ise güçlü para birimleri olumlu etkiledi ancak borsalar ve kripto para piyasaları negatif etkilendi.

Yılık ilk çeyreğinde ABD ekonomisi beklentinin üzerinde daralma gösterdi. Yüzde 1,5 oranında küçülen ABD ekonomisi, 2020’nin ilk çeyreğinden beri ilk defa daralma gösterdi. Açıklanan veriler sonrasında ise kripto paralarda çöküş resmen başladı.

Kripto Paralarda Düşüş Devam Ediyor

Bitcoin başta olmak üzere Ethereum ve diğer birçok kripto parada düşüş devam ediyor. ABD’den gelen verilerin ardından yeni bir düşüş trendi içine giren kripto paralar, sert geri çekilme yaşadı. Bitcoin’de düşüş devam eder mi sorusu ise yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Bitcoin Kaç Dolar?

2020/12/04/451uhttps3a2f2fitkv-tmgrup-com-tr2f20202f112f202fbitcoin-ne-kadar-oldu-1-bitcoin-kac-tl-kac-dolar-20-kasim-bitcoin-fiyatlari-1605876029077.jpg

Lider kripto para birimi Bitcoin, en yüksek piyasa değeri ile kripto piyasaların en önemli varlığı olarak görülüyor. 28 bin 886 USD seviyesi ile 28 Mayıs Cumartesi gününde işlem gören Bitcoin, geri çekilmeye devam ediyor. 28 bin dolar seviyesinin kritik olarak görüldüğü Bitcoin için düşüş eğiliminin bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Piyasalarda ise endişeler devam ediyor.

Ethereum Kaç Dolar Oldu?

Ethereum (ETH) ise Bitcoin’in ardından 1.766 dolar seviyesi ile değer kaybına devam ediyor. Yaşanan bu geri çekilmeler sonrasında yatırımcılar ise endişeli bir şekilde piyasaları takip etmeye devam ediyor. Hafta boyunca devam eden kritik seyrin bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

Gursesgazetesi yatırım tavsiyesinde bulunmaz. Gursesgazetesi güncel haberleri ve uzman tahminlerini paylaşmaktadır.