Birikimlerini katlamak isteyenler için harekete geçme zamanı! Akbank'ın yüzde 26'lık hoş geldin faizi duyuruldu!

Birikimlerini katlamak isteyenler için harekete geçme zamanı! Akbank'ın yüzde 26'lık hoş geldin faizi duyuruldu!

Ülkemizin önemli bankalarından olan Akbank, birikimlerini vadeli hesaplarda değerlendirmek isteyenler için hoş geldin faizli yeni kampanyasını duyurdu. İşte kampanyanın ayrıntıları…

Eylül 2021 tarihinde yükselişe geçerek diğer döviz kurları ile altın fiyatlarını da olumsuz yönde etkileyen dolar kuru, o dönem içerisinde Merkez Bankası tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen aralık ayının ortasında 18 TL’lik tarihi seviyeye ulaştı. Toplamda 500 baz puan indirimi kararı ile piyasalara müdahale eden ancak yine de döviz kurları ile altın fiyatlarının gerilemesi konusunda etkili olamayan Merkez Bankası’ndan sonra devreye yeni ekonomik model kararı alındı.

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler gündelik hayat şartlarını da giderek ağırlaştırırken aralık ayının ortasında açıklanmış olan kur korumalı TL vadeli mevduat sistemi kararı, piyasaların bir anda tepetaklak olmasını sağladı. Türk Lirası’nın değer kaybetmesini önlemek amacı ile geliştirilmiş olan bu sistem, ocak ayının başına kadar piyasaların sabit grafiklere sahip olmasına aracılık etti. Ancak 2022 yılının başlaması ile birlikte ortaya çıkan ek faktörler döviz kurlarını ve altın fiyatlarını tekrar harekete geçirdi.

2022 yılının sonlarına doğru yaklaşıldığı şu günlerde çok çeşitli faktörler sebebi ile artmaya devam eden enflasyon, gündelik hayat şartlarını da aynı doğrultuda ağırlaştırdı. Mevcut birikimlerine değer kazandırarak daha da zorlu süreçlere karşı kendilerini garanti altına almak isteyen vatandaşlar bu isteklerini gerçekleştirmenin bir yolunu ararken beklenen haber Akbank’tan geldi. Özel banka, yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu hoş geldin faizli yeni kampanyasını resmen duyurdu.

AKBANK’TAN HOŞ GELDİN FAİZİ HEDİYESİ!

birikimlerini-katlamak-isteyenler-icin-harekete-gecme-zamani-akbankin-yuzde-26lik-hos-geldi-2.jpg

Yeni dönemde pek çok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirerek tüketicinin bütçesini ferahlatmayı amaçlayan Akbank, birikimlerini vadeli hesaplarda değerlendirmek isteyen tüketiciler için de yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, mobilden Akbanklı olan ve vadeli hesap açan tüm yeni müşterilerine, birikimlerini yatırmaları karşılığında yüzde 26 oranında hoş geldin faizi hediye edeceğini bildirdi.

AKBANK’IN HOŞ GELDİN FAİZİNDEN YARARLANMAK İÇİN HESAP AÇILIŞI KAÇ TL OLMALIDIR?

Akbank’ın yeni müşterilerine sunacak olduğu yüzde 26’lık hoş geldin faizinden yararlanmak için vade sayısının 32- 35 gün, hesap tutarının ise 10 bin- 10 milyon TL aralıklarında olması gerekmektedir.