Benzin Zammı Açıklandı,Ziraat Bankası Harekete Geçti: Ay Sonuna Kadar Başvuran Herkese 75 TL'lik Akaryakıt İndirimi Tanımlanacak

Benzin Zammı Açıklandı,Ziraat Bankası Harekete Geçti: Ay Sonuna Kadar Başvuran Herkese 75 TL'lik Akaryakıt İndirimi Tanımlanacak

Dün gece açıklanan benzin zammı sonrasında mevcut kampanyasını tekrar duyuran Ziraat Bankası, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine akaryakıt harcamalarına karşın para puan desteği vereceğini bildirdi.

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte 8 yıllık rekorunu kıran brent petrol, hızlı bir şekilde 100 dolarlık kritik seviyenin üzerine doğru çıkmaya başladı. Savaşın başladığı ilk günlerde 130 dolarlık rekor seviyeyi gören brent petrol, iki ülkenin ılıman bir müzakere sürecini başlatması sonucunda 100 dolarlık seviyeye doğru gerilemeye başladı. Ancak bugün hala 100 doların üzerinden işlem gören ve bu sebeple de ülkelerde satılan akaryakıt ürünlerinin zamlanmasına sebep olan brent petrol, son olarak dün gece ülkemizde yeni bir zam haberinin daha duyurulmasına yol açtı.

Geçtiğimiz hafta 1 TL’nin üstünde zam alan benzine ilişkin bir kötü haber daha geldi. Yapılan açıklamalara göre bugünden itibaren benzinin litre fiyatına 1 TL 70 kuruşluk zammında daha yansıdığı bilgisi kaydedildi. Bu zam ile birlikte 23 TL seviyesine doğru hızlı bir şekilde yol alan benzin, sürücülerin çıkmaza girmesine sebep oldu. Bu noktada devreye giren Ziraat Bankası, ay sonuna kadar geçerli olan akaryakıt kampanyasını, tekrar duyurdu.

Bankkart’ı Olanlara 75 TL’lik İndirim!

Türkiye’nin kamu kurumlarından birisi olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde arka arkaya gelen akaryakıt zamlarından ötürü çıkmaza giren müşterilerine destek olacağını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamalara göre Bankkart ürünleri aracılığı ile anlaşmalı istasyonlardan 4 ayrı günde 300 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ve otogaz alışverişi yapanlara, 75 TL tutarında Bankkart lira hediyesi verileceği bildirildi.

Bankkart Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

2021/04/11/ziraat-bankasi-harclik-avans-nedir-genc-bankkart-harclik-avans-ozellikleri-ve-limitleri.jpg

Ziraat Bankası’nın Bankkart müşterileri için geliştirmiş olduğu 75 TL hediye para kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyasına, yalnızca ücretli kart sahipleri katılım sağlayabilmektedir.

Bankkart Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası’nın ücretli Bankkart kart kullanıcıları için geliştirmiş olduğu akaryakıt ve otogaz kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Son başvuru tarihi 31 Mayıs’tır.