Bayram öncesi indirim tufanı başladı! Ayçiçek yağı 108 TL'ye satılacak: Yetişen ikişer ikişer alıyor

Bayram öncesi indirim tufanı başladı! Ayçiçek yağı 108 TL'ye satılacak: Yetişen ikişer ikişer alıyor

Pek çok kişi, düşen fiyatlarla birlikte 4 litrelik ayçiçek yağını 108 liraya kadar satın alabileceğini duyduğunda market önünde uzun kuyruklar oluşturacak. Ancak bu indirimli fiyatların stoklarla sınırlı olduğu ve hızla tükenebileceği biliniyor. İşte ayçiçek yağı indirimi...

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükseliş, geçtiğimiz yıl başta olmak üzere temel gıda ürünlerinde yaşanan genel zam trendinin bir parçası olarak bilinmektedir. Bu zam süreci, pek çok vatandaşın geçim sıkıntısıyla karşı karşıya kalmasına neden olmuş ve ayçiçek yağına olan talebi artırmıştır. Ancak son zamanlarda, ayçiçek yağı fiyatlarındaki indirim haberleri dikkat çekmektedir.

4 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI 108,75 TL'YE DÜŞTÜ

2

Vatandaşların son paralarını dahi ayçiçek yağı almak için harcamaya başladığı ve market sahiplerinin de durumdan olumsuz etkilendiği belirtilmektedir. 2023 yılı itibarıyla ayçiçek yağı fiyatlarının belirli bir ölçüde arttığı gözlenirken, bir marketten büyük bir indirim haberi duyurulmuştur. Bu indirimle birlikte 4 litrelik ayçiçek yağı fiyatının oldukça düştüğü aktarılmaktadır.

CarrefourSA isimli markette Carrefour Ayçiçek Yağı'nın 4 litrelik paketinin 108,75 TL'ye satışa sunulduğu ifade edilmektedir. İndirimli fiyattan ayçiçek yağı almak isteyenlerin CarrefourSA'ya yoğun ilgi gösterdiği belirtilmektedir.

Bu indirim haberiyle birlikte ayçiçek yağına olan talebin arttığı ve vatandaşların indirimli fiyattan yararlanmak için CarrefourSA'ya akın ettiği vurgulanmaktadır. Özellikle fiyatların 108,75 TL'ye kadar düşmesi, tüketicilerin ilgisini çekmiş ve marketteki stokların hızla tükenmesine neden olmuştur.

Veliler ve tüketiciler için bu indirimli fiyatlar, ayçiçek yağına erişim konusunda bir rahatlama sağlamaktadır. Ancak genel olarak ayçiçek yağı ve diğer temel gıda ürünlerinin fiyatlarındaki dalgalanmalar, tüketicilerin geçim mücadelesi açısından hala endişe kaynağı olmaya devam etmektedir.

Kaynak:Gürses Gazetesi