Başvuruları İnternet Üzerinden Kabul Eden İhtiyaç Kredisi Hizmeti Duyuruldu: Günlük 13 ve 16 TL'ye 10 Bin TL Hesaplarda!

Başvuruları İnternet Üzerinden Kabul Eden İhtiyaç Kredisi Hizmeti Duyuruldu: Günlük 13 ve 16 TL'ye 10 Bin TL Hesaplarda!

Gündelik hayat şartlarının giderek zorlaşması sonucunda ortaya çıkan nakit sıkışıklığı sorunlarına ödeme kolaylığı sundukları kredi hizmetleri ile cevap veren CepteTEB ve NKolay, 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyalarını yayınladı.

Artan nakit ihtiyaçlarını bankalara uğramaya gerek kalmadan çözüme kavuşturacaklarını duyuran NKolay ve CepteTEB, kredi notu yüksek olan herkese 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını duyurdu.

NKolay 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Aktifbank’ın şubesiz bankacılık kolu olarak hizmet veren NKolay, yeni dönemde gelişen çeşitli olumsuz gelişmelere karşın giderek pahalılaşan hayatın sebep olduğu nakit sıkışıklığı durumuna, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti ile destek olacağını bildirdi.

NKolay kredi tarafından geliştirilmiş olan 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,99 olarak hesaplandı. Banka, bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik nakit hizmeti karşılığında talep ettiği aylık taksit tutarını, 499 TL olarak hesapladı.

CepteTEB 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

cepteteb-ertelemeli-ihtiyac-kredisi.jpg

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olarak hizmet veren CepteTEB, yeni dönemde sabit olan gelire ve gidere artan masraflara sahip olan vatandaşlar için ödeme kolaylığı sağlamış olduğu 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

CepteTEB’in resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 1,99 olarak belirlendi. Banka, bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik nakit hizmeti karşılığında talep ettiği aylık taksit tutarını 417,19 TL olarak hesapladı.

İnternet Kredilerine Nasıl Başvuru Yapılır?

CepteTEB ve NKolay tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi kampanyalarına, bankaların mobil uygulamaları ve internet bankacılığı kanalları aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Şubesiz bankacılık hizmeti veren iki özel banka da söz konusu ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetleri için hem mevcut müşterilerinin hem de yeni müşterilerinin başvuruları kabul etmektedir.