Bankkart'ı Olanlara Duyuruldu: Market Alışverişleriniz İçin 200 TL Hediye Kazandınız, Hesaplarınızı Kontrol Edin!

Bankkart'ı Olanlara Duyuruldu: Market Alışverişleriniz İçin 200 TL Hediye Kazandınız, Hesaplarınızı Kontrol Edin!

Ziraat Bankası mevcut emekli müşterilerine seslenerek, özel bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini açıkladı. İşte Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcısı emekli müşterileri için alışveriş kampanyası düzenlemiş olduğunu duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Alışveriş Jesti!

Ziraat Bankası emekli müşterilerinin yapacakları her 500 TL’lik alışveriş harcamasına 50 TL, toplamda 200 TL tutarında hediye para vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyası Kullanım Koşulları

ziraat.jpg

Ziraat Bankası emekli maaşını kendi bünyesinden alan müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasının koşullarını şu şekilde sıraladı:

  • Kampanya kapsamında gerçekleştirilecek olan harcamaların Bankkart POS cihazlarından geçmesi gerekmektedir.
  • Kampanya e-ticaret firmalarından yapılacak olan alışveriş harcamaları için geçerli değildir.
  • Kampanya kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bu neden ile aynı isme kayıtlı olan birden fazla kart olmasına rağmen bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 200 TL’lik lira hediyesi kazanabilir.
  • Bankkart Business, Bankkart Başak ve ücretsiz Bankkart’lar kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılmış olan hediye liralar, 7 Temmuz tarihinde asıl kartlara aktarılacaktır.
  • Kampanya kapsamında lira kazandıran ürünlerin iade edilmesi durumunda, hediye liralar hesaplardan geri alınacaktır. Hesapta lira kalmamış olması durumunda ise alınacak olan tutar ekstreye borç olarak yansıtılacaktır.

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyası Katılım Detayları

Ziraat Bankası’nın maaşını kendi bünyesinden alan emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyası, katılım gerektirmektedir. Söz konusu kampanyaya hem SMS yolu ile hem de mobil uygulama aracılığı ile katılım sağlamak mümkündür.

Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanıcısı emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına mobil uygulama aracılığı ile katılım sağlamak isteyen müşterilerin, Bankkart’ın mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” kısmından onay vermeleri gerekmektedir. Söz konusu kampanyaya SMS aracılığı ile katılım sağlamak isteyen müşterilerin ise bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile KAZAN yazıp, 4757’ye göndermeleri gerekmektedir. Her iki katılım yöntemi için de son tarih, 30 Haziran olarak belirlenmiştir.