Bankalar peş peşe açıkladı: Kamu ve özel bankalarda 3 ay ertelemeli anında onaylı bayram kredisi fırsatı!

Bankalar peş peşe açıkladı: Kamu ve özel bankalarda 3 ay ertelemeli anında onaylı bayram kredisi fırsatı!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmışken bankalar kredi kampanyalarını duyurdu. Kamu ve özel bankalardan peş peşe gelen bayram kredisi duyuruları faiz oranları, esnek ödeme planları ve erteleme fırsatı ile dikkat çekti! Detaylar haberin devamında...

Kurban Bayramı'na sayılı bir süre kalmışken vatandaşlar bayramda yüklerini hafifletmek için bankalar tarafından sunulan bayram kredisi paketlerini sıklıkla araştırıyor. Bankalar ise son dönemlerde vatandaşların bayram harcamalarında ödeme kolaylığı sağlayabilmek adına özel kredi paketlerini duyuruyor. Bankaların son dönemlerde sık sık yaptığı kredi kampanyası duyurularına yenileri eklendi. Özel ve kamu bankaları tarafından sıklıkla duyurulan kredilere eklenen yeni kredi paketleri ile vatandaşlar bayram kredisi kapsamında nakit ihtiyaçlarını 3 ay ertelemeli olarak karşılayabilecek. Bankalar tarafından henüz duyurulan kredi kampanyaları kapsamında vatandaşlar, 50 bin TL'nin altında tutarlarda kredi çekebilecek ve 3 ay ertelemeli olarak ödeyebilecek.

Son saatlerde peş peşe gelen bayram kredisi duyuruları sosyal medya platformlarında sıkça konuşulmaya başlandı. Yaklaşan Kurban Bayramı'nda vatandaşların kullanımı için sunulan cazip kampanya paketlerinin detayları, şart ve koşulları haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi

Devlet bankası olarak da bilinen, kamu bankaları arasında vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen bankalardan olan Vakıfbank; yaklaşmakta olan Kurban Bayramı için sunduğu kredi paketinde 36 aya kadar varan vade imkanı sunuluyor. 36 ay ödemeli kredi 3 ay ertelemeli bir şekilde ödenebiliyor ve yüzde 1,79 faiz oranı bulunuyor. 30 bin TL'ye kadar tutarda verilen kredi kapsamında aylık geri ödeme 417,16 TL olarak belirleniyor.

Halkbank Bayram Kredisi

En çok tercih edilen bir diğer kamu bankalarından olan Halkbank'ın düşük faizli bayram kredisi kampanyası dikkat çekiyor. Vatandaşlara sunulan kredi paketi kapsamında 20 bin TL tutarında Evrensel Kredi kullanan vatandaşlar kredi borçlarını 36 ay vade ile aylık yüzde 1,79 oranında faiz oranı ile ödeyebiliyorlar.

Şekerbank Bayram Kredisi

Vatandaşların diğer bankalara oranla görece daha az tercih ettiği bir diğer özel banka kuruluşu olan Şekerbank, vatandaşlar için özel kredi kampanyasını sundu. Şekerbank tarafından vatandaşlara sunulan bu yeni kredi paketi kapsamında, 60 aya varan vade imkanı ve yüzde 0,79 faiz oranı bulunuyor. 3 ay erteleme imkanı bulunan kredi paketinde Şekerbank'tan kredi çeken vatandaşların başvuruları olabildiğince kolay ve şartları büyük ölçekte esnek tutuluyor.