Bankacılık sektöründe gelir belgesiz kredi dönemi başladı: Denizbank, Aktifbank, Fibabanka hesaplama tablolarını yayınladı!

Bankacılık sektöründe gelir belgesiz kredi dönemi başladı: Denizbank, Aktifbank, Fibabanka hesaplama tablolarını yayınladı!

Gelir belgesi olmadan kredi vermeyen bankalar, tarihe karışmaya başladı. Denizbank, Aktifbank ve Fibabanka, bu akıma öncü olarak, nakit sıkışıklığı içerisinde olan vatandaşlara, düzenli gelirleri olmasa dahi ihtiyaç kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladı.

Denizbank, Fibabanka ve Aktifbank gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlar için özel olarak ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiklerini duyurdu.

Fibabanka Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası 2022

Fibabanka, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlar karşısında nakde sıkışıklığı artan vatandaşlar için yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşların da başvurularına açık olan yeni kampanyanın ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Fibabanka tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 20 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili kampanyasının faiz oranının yüzde 1,89’dan başladığını ve azami vade sayısının 36 ay olduğunu bildirdi. Bu veriler ışığında çekilen 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı, 961,23 TL olarak hesaplandı.

Aktifbank Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası 2022

aktifbank.jpeg

Hem kendi bünyesinde hem de NKolay kolunda geliştirdiği avantajlı kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Aktifbank, bu kez d gelir belgesi ibraz edemediği için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarından nakit desteği alamayan vatandaşlar için bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Aktifbank tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz kredi hizmetinin üst limiti, 40 bin TL olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinin faiz oranını yüzde 2,99, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 1.497,29 TL olarak hesaplandı.

Denizbank Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası 2022

Denizbank da nakit sıkışıklığı içerisinde olan gelir belgesiz vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini 55 bin TL, azami vade sayısını 36 ay ve sabit faiz oranını yüzde 2,54 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı, 461,32 TL olarak hesaplandı.