Banka Borçları Tarih Oldu: Akbank, CepteTEB ve ING Bank Kredi Borçlarını Sıfırladı!

Banka Borçları Tarih Oldu: Akbank, CepteTEB ve ING Bank Kredi Borçlarını Sıfırladı!

Yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarından ötürü bankaların kredi ve kredi kartı hizmetlerine yönelen ancak yine aynı ihtiyaçtan kaynaklı olarak borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara, 3 özel bankadan müjdeli haber geldi...

Ekonomi piyasalarında gözlenen dalgalı hareketlerin gündelik hayat şartlarını giderek ağırlaştırması, vatandaşların nakde sıkışmasına ve buna bağlı olarak da bankaların kredi ve kredi kartı hizmetlerine olan taleplerin artmasına sebep oldu. Bankaların ilgili hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar, nakit sıkışıklıklarının devam etmesi sebebi ile borçlarını ödeyememeye başladılar. Bu durumdan ötürü haciz işlemleri ile karşı karşıya gelen vatandaşlar, borç yüklerinin altından kalkabilmek adına alternatif yollar aramaya başladılar.

Vatandaşların borç batağı içerisinde çırpınmalarına daha fazla göz yummak istemeyen 3 özel banka, vatandaşların borçlarını üstleneceklerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Akbank, CepteTEB ve ING Bank ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşların borçlarını, borç kapatma kredisi kampanyaları ile tekrar yapılandıracağını bildirdi.

Akbank Borç Kapatma Kredisi 2022

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,11 olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 427 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi 2022

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları ve hizmetlerinin geniş kapsamı ile dikkat çeken ING Bank, yeni dönemde kredi ve kredi kartı borçları altında ezilen vatandaşlara borç kapatma kredisi hizmeti aracılığı ile destek olacağını bildirdi. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faizini ise yüzde 2,09 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 425 TL olarak hesaplandı.

CepteTEB Borç Kapatma Kredisi 2022

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB, yeni dönemde farklı bankalara kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşların borçlarını üstleneceğini açıkladı. Bu üstlenme ile mevcut borçları yapılandırma fırsatı sunacağını bildiren banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,59 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 387 TL olarak hesaplandı.