Az Önce Onaylandı: Emeklilere 3 Bin TL Tutarında Ek Ödeme Yapılacak!

Az Önce Onaylandı: Emeklilere 3 Bin TL Tutarında Ek Ödeme Yapılacak!

Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerini ve mevcut emekli müşterilerini kapsayan kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte bankanın emekli kampanyalarına ilişkin detaylar…

Türkiye İş Bankası, emekli müşterilerine ve yeni müşterilerine maaş harici nakit ödeme hizmeti vereceğini açıkladı.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Türkiye İş Bankası maaş hesabını 31 Haziran tarihine kadar bankaya taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • Emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 2.250 TL
  • Emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.375 TL
  • Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 2.500 TL

Türkiye İş Bankası Referans Kampanyası 2022

2021/10/28/is-bankasi-krediecaf8.jpg

Türkiye İş Bankası yeni dönemde maaş hesabını banka bünyesine taşıyan yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasından sonra yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyanın hem yeni müşterileri hem de mevcut müşterileri için geçerli olduğu belirten banka, kampanya kapsamında emekli bir yakınını bankaya dahil eden müşterilerine 250 TL, toplamda 500 TL tutarında ek ödeme yapılacağı bilgisini kaydetti.

Türkiye İş Bankası’nın Emekli Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan emekli promosyonu kampanyasından nakit ödeme alabilmek için ek bir başvuru yapılmasına gerek bulunmamaktadır. Bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimatın verilmesi ve 3 yıl kalma sözünün onaylanması, emekli maaşının son yattığı ayı takiben nakit ödeme alınabilmesi için yeterlidir.

Türkiye İş Bankası’nın hem yeni hem de mevcut emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu referans kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulamasına girerek “referans kodu” sekmesinden bir kod oluşturmaları gerekmektedir. Söz konusu kodun emekli yakın ile paylaşılması ve ilgili yakının cep telefonundan REFERANS yazıp boşluk bırakıp kendisi ile paylaşılan referans kodunu yazması ve ardından da 4402’ye kısa SMS göndermesi gerekmektedir.