Aylık düşük taksitli konut kredisi fırsatı duyuruldu! ING Bank'tan uygun ödeme planlarıyla sunulacak!

Aylık düşük taksitli konut kredisi fırsatı duyuruldu! ING Bank'tan uygun ödeme planlarıyla sunulacak!

Ev sahibi olmak isteyenlere düşük taksitli konut kredisi fırsatı geldi. Yeni yıldan önce hemen başvurunuzu yapın. İşte en uygun konut kredisinin detayları…

Türkiye’de konut fiyatları son yılların en yüksek seviyelerine ulaşmasının ardından birçok vatandaş uygun banka kredileri ve konut finansmanlarını araştırmaya başladılar. ING Bank ise vatandaşların bu arayışlarına çözüm üretmeye devam ediyor. En uygun konut kredisi ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenlere cazip çözüm önerileri sunulacak.

Artan enflasyon, döviz kuru ve diğer birçok soruna bağlı olarak fahiş şekilde artan konut fiyatlarına yönelik vatandaşlara finansman desteği verilmesi hedeflenmektedir. ING Bank tarafından yapılan duyuruda ayrıca gelir durumuna göre uygun ödeme planları da uygulanacak.

EŞİT, EŞİT ANAPARA VE ARA ÖDEMELİ TAKSİLİ KONUT KREDİSİ!

aylik-dusuk-taksitli-konut-kredisi-firsati-duyuruldu-ing-banktan-uygun-odeme-planlariyla-su.jpg

ING Bank’ın avantajlı faiz oranlarıyla duyurduğu konut kredisinde ayrıcalıklı oranların dışında uygun geri ödeme seçenekleri de sunulacak. Bu kapsamda vatandaşların kendi bütçelerine uygun bir geri ödeme planı seçerek işlem yapmaları sağlanacak.

Geliri sabit, ödemeleri ve faiz oranları da sabit kalsın isteyenlerin eşit taksitli ING Bank konut kredisinden yararlanması sağlanıyor. Ayrıca ödemelerini kendileri belirlemek isteyenler için eşit anapara ödemeli olarak geri ödeme planı hazırlanabiliyor. Taksiti giderek azalsın ya da artsın isteyenler ise ara dönemlerde ödeme yapmak için ara ödemli kredi seçeneğinden yararlanabilecekler.

ING BANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Avantajlı faiz oranları ve her bütçeye uygun geri ödeme seçenekleriyle ING Bank konut kredisi cazip oranlara sahip. Konut kredisi maliyet tablosuna göre aylık yüzde 2,19 faiz oranları görülüyor. Faiz oranları kredi miktarına ve vade sayısına göre değişecektir. Ev sahibi olmak isteyenler için en uygun oranlar ve geri ödeme seçeneklerinin sunulması hedeflenmektedir.

ING BANK KONUT KREDİSİ HESAPLAMASI

100.000 TL ING Bank konut kredisi için yapılan örnek hesaplamada, 120 ay vade için aylık 2.365 TL taksit oranlarıyla ev sahibi olma fırsatları sunulacak. Ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlara en uygun oranlarla kredi fırsatları sunulmaya devam etmesi bekleniyor.