Aylık 1707 TL Kazandıran Bankacılık Hizmeti Resmen Duyuruldu! Mayıs 32 Günlük Mevduat Faizi Getiri Oranları

Aylık 1707 TL Kazandıran Bankacılık Hizmeti Resmen Duyuruldu! Mayıs 32 Günlük Mevduat Faizi Getiri Oranları

Birikimlerini TL cinsinden yatırım araçlarında değerlendirmek isteyen vatandaşlar için 32 günlük mevduat hizmeti getiri oranları açıklandı. İşte kısa vadede en çok kazandıran getiri oranlarına sahip olan bankalara ilişkin haberin ayrıntıları…

Yeni dönemde çıkan Rusya- Ukrayna savaşının ekonomi piyasalarını tekrar hareketlendirmesi, mevcutta birikimi olan vatandaşların çeşitli önlem çalışmaları içerisine girmelerine neden oldu. Ekonomi piyasalarının dalgalı hareketlerine karşın bir savunma mekanizması geliştirmek isteyen vatandaşlar, birikimlerini en akılcı şekilde değerlendirmek adına yatırım araçlarını araştırmaya başladılar. Ancak döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketlerine devam ediyor olmaları, söz konusu birikimlerin bu yatırım araçları aracılığı ile değerlendirilmesi konusunda tam güven sağlamayı başaramadı.

Türk Lirası cinsinden birikimlerini yine Türk Lirası yatırım araçları ile değerlendirmeye karar veren büyük çoğunluk, bankaların mevduat faizi getiri oranlarını araştırmaya başladı. Bu noktada mayıs ayının gelmesi ile birlikte getiri oranlarını güncelleyen bankalar, en yüksek faiz getirisi konusunda bir yarış içerisine girdiler.

Alternatif Bank’tan Yüksek Getirili Mevduat Hesabı!

2022/04/17/alternatif-bank.jpg

Bir süredir kısa vadede yüksek getiri garantisini elinde tutmayı başaran Alternatif Bank, yeni ayda da bu iddiasını sürdürmeye devam ettiğini gözler önüne serdi. Açıkladığı yüzde 20,50’lik faiz getirisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran banka, 32 günde birikim tutarlarına göre kazanılabilecek net tutarları şu şekilde belirledi:

  • 25 bin TL’lik birikime: 426,85 TL
  • 50 bin TL’lik birikime: 853,70 TL
  • 100 bin TL’lik birikime: 1.707,40 TL

ON Hesap İkinci Sırada!

Açıklanan mevduat faizi getiri oranları listesinde ikinci sıraya yerleşmeyi başaran ON Hesap, aynı isimli hesabı aracılığı ile yatırılacak birikimlere yüzde 20,25 oranında getiri garantisi verdiğini bildirdi. Banka, birikim tutarlarına göre 32 günde kazanılabilecek net tutarları şu şekilde belirledi:

  • 25 bin TL’lik birikime: 421,64 TL
  • 50 bin TL’lik birikime: 843,29 TL
  • 100 bin TL’lik birikime: 1.686,58 TL

Fibabanka Üçüncü Sırada!

Açıklanan mevduat faizi getiri oranları listesinde üçüncü sıraya yerleşmeyi başaran Fibabanka, Kiraz hesabına yatırılacak olan birikimlere yüzde 20 oranında getiri garantisi verdiğini bildirdi. Birikim tutarlarına göre değişiklik gösteren aylık kazanç tutarları ise şu şekilde belirlendi:

  • 25 bin TL’lik birikime: 416,44 TL
  • 50 bin TL’lik birikime: 832,88 TL
  • 100 bin TL’lik birikime: 1.665,75 TL