Ayda 10 bin TL kazanmak mümkün mü? Ayda 10 bin TL kazandıran işler neler?

Ayda 10 bin TL kazanmak mümkün mü? Ayda 10 bin TL kazandıran işler neler?

Her dönemin en çok araştırılan sorularından olan bir ayda nasıl 10000 TL kazanılabileceği son zamanlarda da vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Peki; ayda 10 bin TL kazandıran işler nelerdir? Detaylar haberin devamında...

Her dönemin en çok araştırılan konularından biri olan bir ayda yüksek maaş kazandıran işler, son günlerde de çok sayıda vatandaş tarafından sıkça araştırılıyor. Bir ayda 10 bin TL kazandıran işler ise vatandaşlar tarafından arama motorlarında sıkça aratılıyor. Peki; 1 ayda 10 bin TL kazanmak mümkün mü, yüksek getirili işler nelerdir? Bu soruların cevapları ve daha fazlası haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Ayda 10 bin TL Kazandıran İşler Neler?

Artan enflasyon ve sürekli olarak yükseliş gösteren döviz kuru karşısında alım gücü düşen vatandaşlar yüksek kazanç sağlayan işleri merakla araştırıyor. Her gün binlerce vatandaş tarafından araştırılan yüksek getirili işle ile ilgili ise neredeyse her kaynakta farklı bilgiler yer alıyor. Vatandaşların ise bu durum karşısında kafası karışıyor. Peki; ayda 10 bin TL kazandıran meslekler hangileri? İşte bir ayda 10 bin TL kazandıran meslekler;

1- YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

Teknoloji şirketlerinin vazgeçilmez iş dalı olan yazılım alanında hizmet veren vatandaşlar meslek hayatlarına 9 bin 500 TL civarı maaş ile başlıyorlar ve kısa süre içerisinde 20 bin TL civarında maaş almaya başlayabiliyor.

2- GRAFİK TASARIMCILIK

Günümüzün en gözde mesleklerinden olan ve yetenek sahibi olan kişilerin kolayca meslek hayatına başlayabildiği grafik tasarım mesleğinin maaşları dikkat çekiyor. Bir kuruma bağlı olarak çalışan grafik tasarımcılar ortalama 6 bin 500 ila 7 bin TL arasında maaş kazanabilirken, "freelancer" adı verilen evden çalışma sistemiyle çalışan kişiler ise aylık ortalama 10 bin ila 12 bin TL arasında kazanç sağlayabiliyor.

3- IT YÖNETİCİLİĞİ

Bilişim sektörünün olmazsa olmaz çalışanlarından IT yöneticileri ülkemizde de son dönemlerde pek çok firma tarafından istenilen çalışanlardan oluyor. Ülkemizde ise IT yöneticileri ortalama 8 bin 500 TL ile işe başlamakta olup birkaç yıl içinde 25 bin TL kazanabilir bir pozisyona yükseliyorlar.

4- METİN YAZARLIĞI

Son dönemin en popüler mesleklerinden biri olan Metin Yazarlığında iyi bir maaş olmak oldukça mümkün. Bunun için üniversitede bölümler okumanın yanı sıra kendini geliştirmek oldukça önemlidir. Metin Yazarlığı konusunda dil bilgisine, bilgisayara ve 10 parmağa hakim olmak kişinin kendisini geliştirmesi için önemli görülürken, iş bulma konusunda da fayda sağlamaktadır. Bu konuda yapılabilecekler oldukça fazla iken, internette pek çok sitede bu konuda eğitimler de verilmektedir. Günümüzde reklamcılığın internet ortamına dönmesi ile birlikte de iş bulma konusunda sıkıntı yaşamayan Metin Yazarlarının iyi bir ajanslarda çalıştıktan sonra 10 bin TL ile 12 bin TL arasında maaş alabildiği görülüyor.

5- EVDEN PAKETLEME

Son zamanlarda popüler mesleklerden biri olan ve vatandaşların evlerinden kolayca para kazanmalarını sağlayan evden paketleme işleri ile serbest hizmet veren kişiler maaşlarını kendileri belirliyor. İŞKUR tarafından verilen evden paketleme işleri ile vatandaşlar isterlerse ayda 1000 TL isterlerse ayda 10 bin TL kazanabiliyor. Evden paketleme işinde ne kadar çalışılırsa ona göre bir toplam ücret kazanılıyor.