Axess'i Olanlar Dikkat: Anneler Günü Hediyenizin 50 TL'si Bankadan!

Axess'i Olanlar Dikkat: Anneler Günü Hediyenizin 50 TL'si Bankadan!

8 Mayıs tarihinde kutlanacak olan Anneler Günü için kollar sıvayan Akbank, Axess kullanıcıları için yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Axess’in Anneler Günü kampanyası...

Ekonomi piyasalarının giderek kötü bir grafik sergilemesi, gündelik hayat akışı içerisinde satın alınan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Bu doğrultuda vatandaşların hayatlarını kolaylaştırabilmek ve bütçelerini bir nebze de olsa ferahlatabilmek adına yeni kampanyalar düzenleyen bankalar hem müşterileri hem de potansiyel müşterileri tarafından yakın takibe alındı.

Hemen hemen her yeni günde yeni bir kampanya haberinin gündeme geldiği şu günlerde son haber, Akbank tarafından verildi. Ülke genelinde binlerce müşteriye sahip olan banka, yaklaşan Anneler Günü için özel olarak bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Axess Anneler Günü Kampanyası 2022

Bu sene 8 Mayıs tarihinde kutlanacak olan Anneler Günü, annelerini mutlu etmek isteyen kişiler tarafından heyecan ile beklenmeye devam ediyor. Kıymetleri herhangi bir şey ile kıyaslanamayacak kadar büyük olan anneler için yeni bir kampanya düzenleyerek vatandaşların heyecanlarına ortak olmak isteyen Akbank ise ilgili kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre 8 Mayıs tarihine kadar Axess kartları aracılığı ile bin 250 TL tutarında alışveriş yapan müşterilere, 50 TL tutarında chip para hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Axess Anneler Günü Kampanyasının Ayrıntıları

Axess Anneler Günü kampanyasından yalnızca bireysel kart sahipleri faydalanabilmektedir. Söz konusu bin 250 TL’lik harcamanın aynı gün içerisinde veya tek seferde yapılması önemli değildir. 8 Mayıs tarihine kadar yapılacak olan toplam alışveriş tutarının bin 250 TL’ye ulaşması, hediye para ödülünden yararlanmak için yeterlidir.

Axess Anneler Günü Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

axess.jpg

Akbank’ın Anneler Günü için özel olarak geliştirmiş olduğu Axess kampanyasından faydalanarak 50 TL tutarında chip para hediyesinin sahibi olmak isteyen vatandaşların, Juzdan uygulamasından kampanyaya katılım sağlamaları veya bankaya kayıtlı olan cep telefonu numaraları aracılığı ile ANNE yazarak 4566’ya kısa SMS göndermeleri gerekmektedir. Her iki başvuru yönteminin de harcamalardan önce uygulanması gerekmektedir.