Avukatların ve Eczacıların Dikkatine: Kamu Bankaları Düşük Faiz ile 125 Bin TL'lik Kredi Hizmeti Verecek!

Avukatların ve Eczacıların Dikkatine: Kamu Bankaları Düşük Faiz ile 125 Bin TL'lik Kredi Hizmeti Verecek!

Kategorik kampanyaları sayesinde vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Vakıfbank ve Halk Bankası, iyi ayrı meslek grubu için kendi bünyelerinde düzenlemiş oldukları kredi kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank ve Halk Bankası, eczacılar ve avukatlar için özel olarak iki ayrı kredi kampanyası geliştirildiğini duyurdu. Kamu bankaları, ilgili hizmetlerine ilişkin ayrıntılı bilgileri paylaştı.

Vakıfbank Avukat Kredisi 2022

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, yeni dönemde de avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda mevcut ihtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisini daha dahil ettiğini bildiren kamu bankası, yalnızca avukatların başvurularına açık olan yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan avukat kampanyası, yeni mezun ve tecrübeli avukat olmak üzere iki farklı kategori altında detaylandırıldı. Banka yeni mezun avukatlara 20 bin TL’ye kadar nakit hizmeti sunabileceğini, tecrübeli avukatlarda ise bu tutarın 125 bin TL’ye çıkacağını bildirdi. Ayrıca yeni mezunların, taksit ödemelerinin 9 aya kadar ertelenebileceğini belirten Vakıfbank, tecrübeli avukatlarda bu sürenin 3 ay olduğunu ifade etti.

Halk Bankası Eczacı Kredisi 2022

halkbank-borc-transferi-kredisi.jpeg

Bir diğer kamu bankası olan Halk Bankası da mesleklere özel olarak geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarından olan avukat kredisi hizmetini başvurulara açtı. Banka, ilgili hizmetine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan eczacı kredisi kampanyasının üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetinden 36 ay vade ve yüzde 1,71 başlangıç faiz oranı karşılığında yararlanılabileceğini bildirdi. Ayrıca, söz konusu hizmete ilişkin örnek hesaplama tabloları da yayınlandı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Tahsis ücreti: 52,50 TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,71
  • Aylık taksit tutarı: 395,61 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,76
  • Aylık taksit tutarı: 399,42 TL

Avukat Kredisi ve Eczacı Kredisi Hizmetlerine Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank ve Halk Bankası’nın meslek kredilerinden yararlanabilmek için banka şubelerine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.