Artan Gıda Fiyatlarına TEB Darbesi: Kartı Olanlara 60 TL Hediye Edilecek!

Artan Gıda Fiyatlarına TEB Darbesi: Kartı Olanlara 60 TL Hediye Edilecek!

Gıda ve market alışverişi yaparken bütçesini düşünmek zorunda kalanlara, TEB’den 60 TL bonus kazanımlı yeni kampanya müjdesi geldi. İşte TEB’in yeni kampanyasının ayrıntıları…

Çeşitli faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan market ve gıda ürünlerine, Türkiye Ekonomi Bankası’ndan kampanya desteği geldi.

Türkiye Ekonomi Bankası Gıda ve Market Kampanyası 2022

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu kaliteli hizmet sayesinde vatandaşların dikkatlerini her dönemde çekmeyi başaran Türkiye Ekonomi Bankası, ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, giderek artan enflasyon, tedarik problemleri ve daha pek çok faktör çerçevesinde zamlanan gıda ve market ürünlerine karşın yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Banka, söz konusu yeni kampanyasının yalnızca kendi müşterilerini kapsadığını bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından duyurulmuş olan gıda ve market alışverişi kampanyasına göre 22 Mayıs tarihin kadar ilgili kredi kartı aracılığı ile tek seferde 300 TL ve üzeri tutarlarda gıda veya market alışverişi yapan müşterilere, her ikinci alışverişlerinde 30 TL, toplamda 60 TL tutarında hediye para verileceği bildirildi.

Türkiye Ekonomi Bankası Gıda ve Market Kampanyasının Ayrıntıları

Türkiye Ekonomi Bankası, yeni kampanyasının yalnızca bireysel müşterileri için geçerli olduğunu bildirdi. Kampanya kapsamında kazanılan hediye paraların 27 Mayıs tarihinde hesaplara aktarılacağını belirten banka, paraların kullanılmaması durumunda 27 Haziran tarihinde hesaplardan geri alınacağını bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası Gıda ve Market Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

teb-001.webp

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 60 TL tutarında hediye para kazanımlı gıda ve market kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşlar, TEB Mobil uygulaması veya bankanın SMS kanalı aracılığı ile kampanya başvurusu yapabilmektelerdir.

TEB’in gıda ve market kampanyasına mobil uygulama aracılığı ile katılmak isteyen vatandaşların, uygulamaya giriş yapmaları ve açılan ekranda yer alan kampanyalar kısmından alışveriş kampanyasına onay vermeleri gerekmektedir. Söz konusu kampanyaya SMS ile katılım sağlamak isteyen vatandaşların ise bankaya kayıtlı olan cep telefonları aracılığı ile MARKET yazıp, 4616’ye kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir. Her iki katılım yönteminin de alışveriş harcamalarından önce aktif edilmesi gerekir.