Aralık Ayına Özel 36 Ay Vadeli Nakit Desteği! ICBC Hesaplı Kredi Kampanyası

Aralık Ayına Özel 36 Ay Vadeli Nakit Desteği! ICBC Hesaplı Kredi Kampanyası

Bireysel İhtiyaç Kredisi ürünü olarak öne çıkan ICBC Hesaplı Kredi, acil nakit arayanlara büyük fırsatlar sunuyor.

Çin merkezli bankacılık devi ICBC’nin Türkiye hizmetleri bankacılık sektöründe giderek popülerlik kazanmaya devam ediyor. ICBC Turkey olarak özel bankacılık hizmetlerine devam eden bankanın müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları büyük ilgi gördü. Aralık ayında acil nakit ihtiyacını düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle karşılamak isteyenlere ICBC Hesaplı Kredi fırsatı sunuldu. Bankanın kurumsa web sitesinden yapılan duyuruda ICBC Hesaplı Kredi kampanyasının detayları açıklandı.

ICBC Hesaplı Kredi Kampanyası

Bireysel İhtiyaç Kredisi ürünü olarak öne çıkan ICBC Hesaplı Kredi, acil nakit arayanlara büyük fırsatlar sunuyor. ICBC 36 ay vadeli nakit desteğinden yararlanmak isteyenler bankaya başvuru işlemlerini araştırıyor. Bankanın kurumsal web sitesinden yapılan açıklamada ICBC Hesaplı Kredi’nin 36 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla verileceği duyuruldu. Herhangi bir iş yerinde çalışanlar, bu krediden yararlanmak için son aya ait maaş bordrosunun fotokopisi ile kredi başvurusu yapabilirler.

ICBC Hesaplı Kredi Faiz Oranı Ne Kadar?

aralik-ayina-ozel-36-ay-vadeli-nakit-destegi-icbc-hesapli-kredi-kampanyasi.png

Türkiye bankacılık sektöründe giderek popülerlik kazanan ICBC Turkey, geniş bir müşteri kitlesine hitap eden Hesaplı Kredi kampanyasını duyurdu. Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan duyuruya göre aralık ayında düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanmak artık çok daha kolay. Bütçesine uygun koşullarda nakit desteği arayanların yararlanabileceği ICBC Hesaplı Kredi kampanyasında yüzde 2.39 güncel faiz oranı uygulanıyor. Bu sayede düşük maliyetli borçlanarak ihtiyaçlarını hemen karşılamak isteyenler için cazip fırsatlar sunuluyor. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren ICBC bankasının Hesaplı Kredi kampanyasına başvurular aralık ayında da devam edecek.

ICBC Hesaplı Kredi Hesaplama

Yıl sonuna kadar uygun maliyetlerle kredi çekmek isteyenler için büyük fırsat ICBC Turkey bankasından geldi. Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan kampanya duyurusunun yanı sıra Hesaplı Kredi hesaplama tablosu da yayınlandı. ICBC müşterisi acil nakit ihtiyacını karşılamak için ICBC Hesaplı Kredi’den 50 bin TL limitli kredi başvurusu yapabilir. Bu krediyi 24 ay vade seçeneğiyle çekmek isteyen ICBC müşterileri ayda sadece 2.948 TL ödeyerek 2 sene sonunda kredi borcunu kapatabilirler.