Araç Sahipleri Dikkat! Opet, Shell ve Petrol Ofisi Akaryakıt Harcamalarınıza Toplamda 160 TL İndirim Yapacak!

Araç Sahipleri Dikkat! Opet, Shell ve Petrol Ofisi Akaryakıt Harcamalarınıza Toplamda 160 TL İndirim Yapacak!

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile değer kazanan brent petrol, akaryakıt ürünlerine arka arkaya zam yapılmasına sebep oldu. Sürücüleri zor durumlara sokan zamlardan sonra kampanya başlatan Shell, Petrol Ofisi ve Opet, indirim günlerini duyurdu...

Opet, Shell ve Petrol Ofisi bankalar ile anlaşarak, akaryakıt kampanyası geliştirdiklerini duyurdu.

Opet Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen benzin istasyonlarından birisi olan Opet, Yapı Kredi Bankası ile bir anlaşma imzaladı. 30 Haziran tarihine kadar World kart ürünleri aracılığı ile yapılacak olan akaryakıt ve otogaz harcamaları için geçerli olan kampanya kapsamında, 4 farklı günde 150 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan müşterilere 40 TL, ödemelerin en az birinin QR kod ile ödenmesi durumunda ise +10 TL tutarında hediye para ödülünün tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

Shell Akaryakıt Kampanyası 2022

2022/04/25/otywmdmyod-benzin-motorin-ve-lpgye-indirim-gelecek-mi-son-dakika-opet-petrol-ofisi-bp-total-ve-shell-25-nisan-fiyat-listesi.jpeg

Shell, artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşın müşteri kaybetmemek amacı ile Garanti BBVA ile el sıkıştığını ve yeni bir kampanyanın düzenlendiğini duyurdu. Söz konusu kampanyaya göre 30 Haziran tarihine kadar bireysel Bonus kartları aracılığı ile 4 farklı günde yapılacak olan 200 TL ve üzeri tutarlı alışverişlere 50 TL, ödemelerden en az birinin QR kod veya mobil ödeme aracılığı ile ödenmesi durumunda ise +10 TL hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası 2022

Petrol Ofisi düzenlemiş olduğu akaryakıt kampanyası kapsamında Akbank ile el sıkıştığını duyurdu. Söz konusu akaryakıt kampanyasına göre 30 Haziran tarihine kadar bireysel Axess kartı aracılığı ile 4 farklı günde 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz harcaması yapan müşterilere, 50 TL tutarında hediye para ödülü verileceği bildirildi.

Akbank- Petrol Ofisi iş birliğinden doğan akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerin, Akbank Mobil uygulaması içerisinde yer alan kampanyalar kısmından akaryakıt kampanyasına onay vermeleri gerekmektedir. Hediye paralar harcamaların ardından hemen hesaba aktarılacak ve 8 Temmuz tarihine kadar akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.