Anne ve Babaların Dikkatine: Çocuklarınızın Eğitim Masraflarını Günlük 12 TL Ödeyerek Karşılayabilirsiniz! Eğitim Kredisi 2022

Anne ve Babaların Dikkatine: Çocuklarınızın Eğitim Masraflarını Günlük 12 TL Ödeyerek Karşılayabilirsiniz! Eğitim Kredisi 2022

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerin eğitim masraflarını arttırması, aileleri dara düşürdü. Bu kapsamda eğitim kredi desteği sunulacağını açıklayan Denizbank, Enpara ve TEB, ilgili hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Artan eğitim masraflarına karşın eğitim kredisi hizmeti sunan Denizbank, Enpara ve TEB, ilgili kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Eğitim Kredisi 2022

Yeni dönemde artan eğitim masraflarına eğitim kredisi hizmeti ile destek olmak isteyen Denizbank, bu kapsamda geliştirmiş olduğu kampanyasının azami vade sayısını 36 ay olarak belirledi. 50 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerine yüzde 1,69 faiz oranı uygulayan banka, 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesini 394,09 TL olarak hesapladı.

Enpara Eğitim Kredisi 2022

2022/04/05/enpara-1.jpg

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık kolu olan ve şubesi olmadığı için masrafları diğer bankalara oranla çok daha düşük olan Enpara, bu avantajının kazandırdığı karı müşterileri ile paylaşmaya devam ediyor. Bankanın bu kapsamda geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarından birisi olan eğitim kredisi kampanyası ise gelişen olumsuz ekonomik şartlar çerçevesinde çocuklarının eğitim masraflarını karşılamakta zorlanan anne babaların hizmetine sunuluyor.

Enpara tarafından geliştirilmiş olan eğitim kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, 50 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerine uygulanan faiz oranı ise yüzde 1,64 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 390,32 TL olarak hesaplandı.

Türkiye Ekonomi Bankası Eğitim Kredisi 2022

Türkiye’nin gelişmiş bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası hem kendi bünyesinde hem de şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB bünyesinde geliştirmiş olduğu eğitim kredisi kampanyası ile eğitim masraflarını anne babaların omuzlarından alacağını bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan eğitim kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, 50 bin TL’ye kadar olan kredi talepleri için faiz oranı yüzde 1,59 olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetinden bu veriler ışığında 10 bin TL’lik eğitim desteği almak isteyen müşterilerinin ödeyecekleri aylık taksit tutarını 386,56 TL olarak hesapladı.