Anne Babalar Dikkat! Denizbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası Eğitim Kredisi Kampanyalarını Duyurdu!

Anne Babalar Dikkat! Denizbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası Eğitim Kredisi Kampanyalarını Duyurdu!

Artan eğitim masraflarına karşın çaresiz kalan anne ve babalara, üç bankadan destek haberi geldi. Ziraat Bankası, Denizbank ve Halk Bankası eğitim kredisi kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

Gündelik hayat akışı içerisinde sunulan eğitim hizmetlerinde masrafların arttığının gözlenmesi, bankaları harekete geçirdi. Denizbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası, eğitim kredisi kampanyalarını duyurarak, eğitime destek vereceklerini açıkladı.

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye’nin önemli kamu bankalarından birisi olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde artan eğitim masraflarına karşın anne ve babalara destek olacağını duyurdu. Söz konusu destek duyurusunu geliştirmiş olduğu eğitim kredisi kampanyası ile detaylandıran Ziraat Bankası, bilinmesi gerekenleri paylaştı.

Ziraat Bankası’nın her düzeyden öğrencinin eğitim masraflarının karşılanabilmesi adına düzenlemiş olduğu eğitim kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, başlangıç faiz oranı ise yüzde 1,94 olarak belirlendi. Bankadan, bu veriler ışığında çekilecek olan 50 bin TL’lik kredisi aylık taksit ödemesi tutarı, 2.066,45 TL olarak hesaplandı.

Denizbank Eğitim Kredisi Kampanyası 2022

denizbank-001.jpg

Ülkemizin önemli özel bankalarından birisi olarak hizmetlerini sürdüren Denizbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek, eğitime destek vereceğini açıkladı. Banka, ilgili eğitim kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Denizbank’ın her düzeyden öğrencinin eğitim masraflarının karşılanması amacı ile geliştirmiş olduğu eğitim kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, başlangıç faiz oranı ise yüzde 2,54 olarak belirlendi. Bankadan, bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı, 461,32 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası Eğitim Kredisi Kampanyası 2022

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası da düzenlemiş olduğu yeni kredi kampanyası ile eğitime destek olacağını açıkladı. 100 bin TL üst limit ile düzenlenmiş olan kredi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, başlangıç faiz oranı ise yüzde 1,63 olarak belirlendi. Bankadan, bu veriler ışığında çekilecek olan 50 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 1.947,81 TL olarak hesaplandı.