Anadolubank'tan Ticari Kart Sahiplerine Yüzde 2+ Yüzde 10’luk Akaryakıt İndirimi Kampanyası!

Anadolubank'tan Ticari Kart Sahiplerine Yüzde 2+ Yüzde 10’luk Akaryakıt İndirimi Kampanyası!

Türkiye’nin gelişimini sürdüren bankalarından birisi olan Anadolubank, artan akaryakıt fiyatlarına karşın, işletme sahiplerinin yanında yer aldı. Banka yeni akaryakıt indirimi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Aralık ayında rekor seviyeleri gören altın fiyatları ve döviz kurları, ocak ayına girilmesi ile birlikte pek çok sektörde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de yüksek oranlı zamların görülmesine sebep oldu. Şubat ayı sonu itibari ile resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında değerlenen brent petrol de hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan benzin ve motorine arka arkaya zamlar yapılmasına yol açtı. Özellikle araç filosuna sahip olan işletmeleri zarara uğratan bu duruma, Anadolubank yeni akaryakıt indirimi kampanyası ile el koydu.

Anadolubank Akaryakıt İndirimi Kampanyası 2022

Türkiye’nin bankacılık sektöründe yer alan ve düzenlediği avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Anadolubank, son olarak giderek artan benzin ve motorin fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer aldığını gösteren akaryakıt indirimi kampanyasını duyurdu.

Anadolubank tarafından duyurulmuş olan yeni akaryakıt indirimi kampanyasına göre söz konusu kampanya kapsamında bankanın Visa özellikli kredi kartlarından birine ilk kez sahip olan firma sahiplerine, akaryakıt harcamaları karşılığında yüzde 2 oranında indirim hakkı tanımlanacağı bildirildi. Banka ilgili kartı BP’nin taşıtmatik sistemine kayıt eden firma sahiplerine ise ilk harcamalarına özel yüzde 2’lik indirime ek olarak yüzde 10’luk indirim hakkı daha tanıyacağını paylaştı.

Anadolubank Akaryakıt İndirimi Kampanyasının Ayrıntıları

anadolubank.jpg

Anadolubank tarafından geliştirilmiş olan indirimli akaryakıt kampanyasından yalnızca ticari kart müşterileri yararlanabilmektedir. Bankamatik kartları, kampanya kapsamında değerlendirilememektedir. Araç sahibi firmaların akaryakıt harcamaları karşılığında faydalanacakları kampanya indirim oranı, firmanın sahip olduğu araç sayısına göre hesaplanacak olup faturalara yansıtılacaktır. Ayrıca söz konusu akaryakıt indirimi kampanyası yalnızca Visa anlaşmalı BP istasyonlarından yapılan akaryakıt alışverişleri için geçerlidir.

Anadolubank Akaryakıt İndirimi Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Anadolubank tarafından geliştirilmiş olan indirimli akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, BP’nin resmi internet sayfasına giriş yapmaları ve açılan ekranda yer alan “taşıtmatik” kategorisinde kampanyaya ilişkin hazırlanmış olan sözleşmeyi bulup, imzalamaları gerekmektedir.