Alternatif Bank’tan Büyük Faiz İndirimi! Taşıt Kredisi Avantajlı Faiz Oranları ve Uygun Ödeme Planları ile Alternatif Bank’ta!

Alternatif Bank’tan Büyük Faiz İndirimi! Taşıt Kredisi Avantajlı Faiz Oranları ve Uygun Ödeme Planları ile Alternatif Bank’ta!

Alternatif Bank tarafından yapılan açıklama dahilinde taşıt kredisi faiz oranları düşmüştür. Bu sayede zorlanmadan kredi çekerek araç sahibi olmak mümkündür.

Alternatif Bank taşıt kredisi ile birlikte kişiler hayallerini kurdukları otomobilleri ve taşıtları kolaylık ile alabilirler. Düşük faiz oranları ve kişiye özel uygun geri ödeme planları ile birlikte taşıt kredisi imkanı Alternatif Bank tarafından hizmete sunulmuştur.

Günlük hayattaki en temel ihtiyaçlardan biri de taşıt ihtiyacıdır. Kişiler gerek bir yerden diğerine gitmek için gerekse de yatırım amacı ile aldıkları taşıtlar son derece önemlidir. Taşıt alım satım işlemleri de günümüz ekonomisinde son derece pahalı ve maliyetlidir. Bu durum da bazı kişilerin taşıt almaktan vazgeçmesine neden olmaktadır. Tam da bu noktada devreye giren Alternatif Bank, taşıt kredisi ile birlikte kişilere toplu miktarda nakit para desteği vermekte ve istedikleri taşıtı almalarına yardımcı olmaktadır.

Alternatif Bank Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Alternatif Bank taşıt kredisi başvurusu yapmadan önce kredinin koşulları ve detayları sıkı sıkıya araştırılmalıdır. Yapılan bu araştırmalar sonucunda kişiler kredi alıp almayacaklarına karar vermelidirler. Bu sayede sağlıklı bir ekonomik plan yapılmış olur. Kredi almaya karar veren kişilerin, Alternatif Bank tarafından belirlenen bazı şartları da sağlıyor olması gereklidir. Bu şartlar şunlardır:

  • 18 yaşından büyük olmak
  • Gelir beyan edebilir olmak
  • Kredi notu banka tarafından belirlenen seviyeye uygun olmak

Belirtilen şartları sağlayan kişiler, kolaylık ile taşıt kredisi alabilirler. Alternatif Bank taşıt kredisi almak isteyen kişiler banka tarafından belirlenen bazı evrakları şubelere eksiksiz olarak götürmelidirler. Bu evraklar şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı
  • İkametgah belgesi
  • Gelir beyan belgesi

Alternatif Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

2022/04/17/alternatif-bank.jpg

Alternatif Bank taşıt kredisi faiz oranları kredinin miktarına ve vadesine göre değişmektedir. Bu oranlar %1,99’dan başlayıp %2,09’a kadar çıkmaktadır.

Alternatif Bank En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Veriyor?

Alternatif Bank en fazla satın alınacak aracın bedeline göre kredi vermektedir. Satın alınacak araç 120.000 TL altı ise aracın bedelinin %70’i, 120.000 TL üstünde ise aracın bedelinin %50’si kadar kredi verebilmektedir.

Alternatif Bank Taşıt Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Alternatif Bank taşıt kredisi en uzun vade oranı 36 aydır.