Alternatif Bank 2.02 Faiz Oranlı Dijital Kredi Kampanyasını Başlattı

Alternatif Bank 2.02 Faiz Oranlı Dijital Kredi Kampanyasını Başlattı

Hızlı ve kolay kredi veren bankalardan acil nakit ihtiyacını karşılamak için kredi çekmeyi düşünenler için büyük fırsat geldi. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Alternatif Bank aralık ayına özel dijital kredi kampanyasını başlattı.

Bankacılık sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleriyle dikkatleri üzerine çeken Alternatif Bank aralık ayına özel yüzde 2.02 faiz oranlı kredi veriyor. Giderek popülerlik kazanan özel bankalardan Alternatif Bank’ın ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler banka şubesine gitmeden nakit para çekebiliyor. Hızlı ve kolay kredi veren bankalardan acil nakit ihtiyacını karşılamak için kredi çekmeyi düşünenler için büyük fırsat geldi. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Alternatif Bank aralık ayına özel dijital kredi kampanyasını başlattı. Detaylı bilgiler bankanın kurumsal web sitesinden duyuruldu.

Alternatif Bank Dijital Kredi Kampanyası

Alternatif Bank resmi web sitesine göre acil nakit ihtiyacı olanlara banka şubesine gitmeye gerek kalmadan ihtiyaç kredisi verilecek. Üstelik sigorta masrafı olmadan kredi veren Alternatif Bank bu sayede bütçesine uygun maliyetlerle borçlanmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan özel bankalardan Alternatif Bank’ın dijital kredi kampanyası aralık ayına özel fırsatlarla sunuluyor. Banka müşterisi olanlar, dijital kredi kanallarını kullanarak hızlı ve masrafsız bir şekilde nakit desteğinden yararlanabiliyor.

Alternatif Bank Dijital Kredi Faiz Oranı Ne Kadar?

alternatif-bank-202-faiz-oranli-dijital-kredi-kampanyasini-baslatti-2.jpg

Dijital bankacılık hizmetlerini ön plana çıkaran özel bankalardan Alternatif Bank’ın ihtiyaç kredisi büyük ilgi görüyor. Yeni yıl öncesinde ihtiyaçlarını ertelemeden almak isteyenler için ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları belli oldu. Alternatif Bank’tan düşük faizli ihtiyaç kredisi çekmek için banka şubesine gitmeye gerek kalmıyor. 3-36 ay vade seçenekleriyle sunulan Alternatif Bank dijital kredide aralık ayına özel akdi faiz oranı yüzde 2.02 olarak belirlendi. Sigorta masrafı olmadan bütçesine uygun maliyetlerle kredi arayanlar Alternatif Bank’ı tercih ediyor.

Alternatif Bank Dijital Kredi Hesaplama

Nakit ihtiyacını Alternatif Bank dijital kredi çekerek karşılamak isteyenler için duyurulan hesaplama tablosuna göre 10 bin TL nakit desteğini 36 ay vade seçeneği ile çekmek mümkün oluyor. Bu koşullarda 10 bin TL dijital kredi çeken bir Alternatif Bank müşterisi, yüzde 2.76 faiz oranıyla verilen kredide 36 ay boyunca aylık 489 TL ödeme yapıyor. Üç yılın sonunda Alternatif Bank’ın alacağı toplam geri ödeme tutarı 17.520 TL oluyor.