Alışveriş Yapacak Olan Vatandaşlara Devlet Desteği: 31 Mayıs'a Kadar 120 TL'lik İndirim Fırsatı!

Alışveriş Yapacak Olan Vatandaşlara Devlet Desteği: 31 Mayıs'a Kadar 120 TL'lik İndirim Fırsatı!

Ekonomi piyasalarının dalgalı hareketlerinden ötürü zamlanan gündelik ürünler, vatandaşların bütçelerinin derinden sarsılmasına sebep oldu.Buna karşın Vakıfbank,ilgili şartları sağlayan ve online alışveriş yapan tüm müşterilerine hediye para ödülü veriyor

Gıda, emlak, otomotiv, tekstil ve daha pek çok sektörde gözlenen fahiş fiyatlar, sabit bir gelire sahip olan vatandaşların isyan etmesine sebep oldu. Her yeni güne yeni bir zam haberi ile uyanan vatandaşlar, artan fiyatlara karşın mücadele etmeye çalışırken bankalar tarafından düzenlenen kampanyaları araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Vakıfbank, vatandaşların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak ve bu sayede de bütçelerine destek olmak için yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyası 2022

2020/02/04/vakifbank-944654932.jpg

Kamu bankalarından olan Vakıfbank, yeni dönemde artan ürün fiyatlarına karşın vatandaşlara alışveriş desteği vereceğini bildirdi. Banka tarafından düzenlenen yeni kampanyaya göre HepsiBurada, n11, Trendyol ve Amazon sitelerinden yapılacak olan 500 TL ve üzeri alışverişlere 30 TL, toplamda 120 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili kampanyanın belirtilmiş olan e-ticaret sitelerinin mobil uygulamaları aracılığı ile yapılan harcamalar için de geçerli olduğunu ve hem peşin hem de taksitli harcamaların kampanya kapsamında değerlendirildiğini bildirdi.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyasının Detayları

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasının, yalnızca bireysel World kart kullanıcıları için geçerli olduğu bildirildi. Banka, söz konusu kampanya kapsamında yapılan harcamalardan ötürü kazanılan hediye paraların 8 Haziran tarihine kadar hesaplara aktarılacağını, 22 Haziran tarihine kadar ise paraların harcanması gerektiğini belirtti. Yapılan açıklamalara göre son kullanma tarihine kadar harcanmayan para puanların, 23 Haziran itibari ile hesaplardan alınacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan 120 TL para puan kazanımlı alışveriş kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, Vakıfbank Mobil uygulaması içerisinde yer alan Cepte Kazan kampanyasına “Hemen Katıl” butonuna onay vererek katılım sağlamaları gerekmektedir. Kampanyaya katılım başvurusu yapılmadan harcanan tutarlar, kampanya kapsamında değerlendirilememektedir.