Albaraka Türk ve İş Bankası'ndan Yeni Müşterilerine Karşılıksız Ödeme 100 ve 200 TL Çip Para Tanımlanacak!

Albaraka Türk ve İş Bankası'ndan Yeni Müşterilerine Karşılıksız Ödeme 100 ve 200 TL Çip Para Tanımlanacak!

Türkiye’nin iki özel bankası olarak hizmetlerine devam eden Albaraka Bank ve Türkiye İş Bankası, yeni müşterileri için ayrıcalıklı kampanyalar geliştirdiklerini duyurdu. İşte bankanın kazandıran yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

İş Bankası ve Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni müşterileri için çip para kazanımlı hoş geldin kampanyaları geliştirdiklerini duyurdu.

Albaraka Bank’tan Yeni Müşterilerine 100 TL Çip Para Hediyesi!

Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde müşteri sayısını arttırabilmek adına yeni bir hoş geldin kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni kampanyasına ilişkin bilinmesi gereken tüm ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yapılan hoş geldin kampanyası açıklamalarına göre 15 Şubat- 16 Haziran tarihleri arasında mobil uygulama aracılığı ile üyelik başvurusu yapan ve başvurusunu görüntülü konuşma ile tamamlamış olan müşterilere, Worldpuan karta başvuru yapmaları durumunda 100 TL tutarında çip para hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’ndan Yeni Müşterilerine 200 TL Çip Para Hediyesi!

2021/10/28/is-bankasi-krediecaf8.jpg

Türkiye İş Bankası, müşteri sayısını arttırırken vatandaşlara fayda da sağlayabilmek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamalara göre bankanın mobil uygulaması veya internet bankacılığı kanalı aracılığı ile üyeliğini tamamlayan ve sonrasında da edinmiş olduğu Maximum kart ile 200 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan tüm yeni müşterilere, 200 TL değerinde çip para hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Albaraka Türk ve Türkiye İş Bankası Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu hoş geldin kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşların, ek bir başvuru yapmalarına gerek yoktur. 30 Haziran tarihine kadar görüntülü konuşma aracılığı ile banka üyeliğini tamamlayan ve bankanın World özellikli kredi kartı ürünlerinden birisine sahip olan tüm yeni müşteriler, 100 TL’lik çip para ödülünden faydalanabilirler.

Türkiye İş Bankası’nın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu 200 TL değerinde çip para kazanımlı hoş geldin kampanyasından yararlanabilmek için banka üyeliğinin tamamlanmasından sonra kredi kartı veya banka kartı başvurusunun yapılması gerekmektedir. Kart başvurusunun onaylanmasının ardından ise ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur.