Akbank'tan Yeni Müşterilerine Duyuru: 6 Gün İçinde Uygulamayı İndirene 500 TL Ödenecek!

Akbank'tan Yeni Müşterilerine Duyuru: 6 Gün İçinde Uygulamayı İndirene 500 TL Ödenecek!

Müşteri sayısını daha da arttırmak isteyen Akbank, yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. 31 Mayıs’a kadar başvurulara açık olan yeni kampanyanın ayrıntıları, banka tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine hız kazandırdığı şu günlerde müşteri sayısını kaybetmek istemeyen Akbank, yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyanın hediye para kazandırdığı bilgisi paylaşıldı.

Akbank’tan Yeni Müşterilerine Kazandıran Kart Kampanyası!

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmaya devam ediyor. Son olarak yeni müşterileri için bir kampanya daha düzenlediğini duyuran banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Akbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan yeni kampanya duyurusuna göre banka üyeliğini yeni tamamlayacak olan müşterilere, internet alışverişleri karşılığında harcama tutarının yüzde 20’si, yapılan her işleme 100 TL, toplamda 500 TL tutarında hediye para ödülü verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Kart Kampanyasının Kullandım Detayları

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni müşteri kart kampanyasından, yalnızca bireysel kart ürünü başvurusu onaylanan müşteriler yararlanabileceklerdir. Ayrıca kampanyanın devreye girebilmesi için banka üyeliklerinin mobil uygulama aracılığı ile tamamlanması zorunlu tutulmuştur.

Akbank’ın Kart Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından duyurulmuş olan 500 TL tutarında hediye para kazanımlı yeni müşteri kart kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, ilk olarak Akbank’ın mobil uygulamasını indirmeleri ve açılan ekranda yer alan “müşteri olmak istiyorum” sekmesinden üyelik işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasından ve mobil uygulamaya şahsi profil ile giriş yapılmasından sonra ekranda yer alan “başvurular” kısmından Wings veya Axess kart başvurusu yapılmalıdır. Aynı başvuru süreci, www.wingscard.com.tr, www.akbank.com ve www.axess.com.tr adreslerinden de yürütülebilmektedir.

Kart başvurusu esnasında dikkat edilmesi gereken önemli bir ayrıntı bulunmaktadır. Bu ayrıntı başvuru ekranında yer alan “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” ifadesine onay verilmesini gerektirmektedir. Aksi takdirde kartın gelmesi uzun zaman alacağı için kampanya geçerlilik tarihi sonlanabilmektedir.