Akbank'tan Vodafone Kullanıcılarına Müjde: 6 GB Hatlara Tanımlanmaya Başladı!

Akbank'tan Vodafone Kullanıcılarına Müjde: 6 GB Hatlara Tanımlanmaya Başladı!

Yeni dönemde açıklanan yüzde 52,5’lik telekomünikasyon zammından sonra harekete geçen Akbank, GB hediyesi olan yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte Akbank’ın yeni kampanyasına ilişkin haberin ayrıntıları…

Düzenlediği kategorik kampanyaları ve sunduğu diğer hizmetler ile dikkat çekmeyi başaran bankalardan birisi olan Akbank, yeni dönemde ekonomi piyasalarında ki olumsuz gidişata ve diğer faktörlere bağlı olarak artış gösteren telekomünikasyon fiyatlarına karşın vatandaşın yanında olduğunu gösterdi. Banka GB hediyeli yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaşarak, söz konusu kampanyanın yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olduğunu bildirdi.

Akbank İnternet Kampanyası 2022

Uzun yıllardır bankacılık sektöründe hizmet veren ve geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları sayesinde günden güne müşteri sayısını arttırmayı başaran Akbank, yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak artış gösteren telekomünikasyon fiyatlarından sonra yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanya kapsamında Vodafone ile anlaşma yapıldığı bildirildi. Banka, Vodafone kullanıcılarının banka bünyesine dahil olması durumunda 2 GB internet, bankaya otomatik fatura talimatının verilmesi durumunda 4 GB, toplamda 6 GB hediye internet ödülünün verileceğinin bilgisini paylaştı.

Akbank İnternet Kampanyası Ayrıntıları

akbank.webp

Akbank’ın faturalı Vodafone kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu GB hediyesi kampanyasından yalnızca 70 yaş altı bireysel kullanıcılar yararlanabilmektedir. Söz konusu kampanyadan kazanılan hediye GB’lar, kampanya katılımının ardından 15 gün içerisinde hatlara tanımlanacaktır.

Akbank Vodafone Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank’ın faturalı Vodafone kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu GB hediyesi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, Vodafone Yanımda uygulaması aracılığı davet kodu almaları gerekmektedir. İlgili uygulamada davet kodunun alınmasının ardından gelecek Akbank Mobil uygulamasına giriş yapılmalı ve açılan ekranda yer alan kampanyalar kısmından Vodafone kampanyasına davet kodu girilmelidir. Kodun girilmesinden sonra kampanya başvurusu tamamlanmaktadır.

Vodafone Yanımda uygulaması aracılığı ile alınacak olan davet kodunda dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta bulunmaktadır. Her kod, kişiye özel olarak tanımlanmaktadır ve ekranda yalnızca bir kere görüntülenmektedir. Bu neden ile davet kodunun görüntülenmesinin ardından olası aksiliklere karşı bir kenara kaydedilmesi oldukça önemlidir.