Akbank'tan Vatandaşlara Hafta Sonu Müjdesi: Düzenli Geliri Olanlara Artı 1500 TL Hediye!

Akbank'tan Vatandaşlara Hafta Sonu Müjdesi: Düzenli Geliri Olanlara Artı 1500 TL Hediye!

Ülkemizin önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank, yeni kampanyasını açıkladı. “Kazanan Akbanklı” ismi ile duyurulan kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. İşte bankanın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Akbank, müşteri sayısını arttırmak ve bu vesile ile de nakit sıkışıklığı içerisinde olan vatandaşlara destek olmak amacı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’tan Düzenli Gelir Sahiplerine Kazandıran Kampanya!

Geliştirdiği kampanyalar sayesinde müşteri sayısını arttırmayı başaran Akbank, yeni müşterileri için bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay boyunca, ilgili Akbank hesabına para girişinin olacağına dair söz veren tüm yeni müşterilere 1.500 TL’ye kadar hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Kazanan Akbanklı Kampanyasının Kullanım Detayları

akbank.jpg

Akbank tarafından duyurulmuş olan Kazanan Akbanklı kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların, daha önce Akbank’ta bir hesaplarının bulunmuyor olması ve açıkta bir Axess veya Wings kredi kartlarının olmamış olması gerekmektedir. Bu şartları sağlayan 18- 26 yaş aralığında ki vatandaşların tümü Akbanklı olma süreçlerini bankanın mobil uygulaması aracılığı ile tamamlayarak kampanyaya katılım sağlayabilmektelerdir.

Akbank, düzenlemiş olduğu Kazanan Akbanklı kampanyası kapsamında ödeyeceği hediye para tutarlarını şu şekilde belirlemiştir:

  • 3.000- 4.000 TL’lik gelir sözüne: 900 TL
  • 4.000- 5.000 TL’lik gelir sözüne: 1.200 TL
  • 5.001 TL ve üzeri tutarlı gelir sözüne: 1.500 TL

Akbank Kazanan Akbanklı Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan Kazanan Akbanklı kampanyasına katılım sağlayarak 1500 TL’ye kadar çip para hediyesi kazanmak isteyen vatandaşların, öncelikle Akbank’ın mobil uygulamasını indirmeleri gerekmektedir. Açılan ekranda yer alan “Akbanklı olmak istiyorum” seçeneğinin tıklanmasından sonra başvuru formu ekranlara gelecektir. Formda yer alan kişisel bilgilerin doldurulması ve kimlik belgesinin tanıtılmasından sonra görüntülü konuşma ekranı açılacak ve müşteri temsilcisi ile yapılacak olan görüşmenin tamamlanmasından sonra Akbanklı olma süreci başlayacaktır.

Akbanklı olma sürecinin tamamlanmasından sonra oluşturulan şifre ile Akbank Mobil uygulamasına tekrar giriş yapılmalı ve en geç 35 gün içerisinde “kampanyalar” kısmından “Kazanan Akbanklı” kategorisine onay verilmesi gerekmektedir.