Akbank'tan Resmi Duyuru: Yakınını Getirene 1000, Maaşını Getirene 1500 TL Karşılıksız Ödeme Yapılacak!

Akbank'tan Resmi Duyuru: Yakınını Getirene 1000, Maaşını Getirene 1500 TL Karşılıksız Ödeme Yapılacak!

Türkiye’nin önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet vermeye devam eden Akbank, karşılıksız TL ödemesi yapacağını duyurduğu iki yeni kampanyasını tanıttı. İşte Akbank’ın yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Geliştirdiği kampanyalar ile müşterilerine destek olmak isteyen Akbank, TL kazandıran iki yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu.

Yakınını Getirene Akbank’tan 1000 TL’lik Ödeme!

Akbank yeni dönemde müşteri sayısını arttırırken mevcut müşterilerinin de kazanmasını sağlamak adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan resmî açıklamaya göre 70 yaşın altında olan yakınını banka bünyesine dahil eden mevcut müşterilere 250 TL, toplamda 1.000 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bildirildi.

Maaş Hesabını Getirene Akbank’tan 1500 TL Ödeme!

akbank.jpg

Ülkemizin önemli bankalarından olan Akbank, yakınını getir kampanyasından sonra bir TL hediyeli kampanya daha geliştirdiğini açıkladı. Banka tarafından yapılmış olan resmî açıklamaya göre maaş hesabını ya da düzenli gelirini banka bünyesinde açmış olduğu hesaba taşıyan tüm müşterilere, hesaba giren aylık tutara göre TL ödemesi yapılacağı bildirildi. Söz konusu TL hediyelerinin tutarları ise şu şekilde belirlendi:

  • 12 aylık süre boyunca her ay 3- 4 bin TL’lik para girişi sözü verenlere: 900 TL
  • 12 aylık süre boyunca her ay 4- 5 bin TL’lik para girişi sözü verenlere:1.200 TL
  • 12 aylık süre boyunca her ay 5 bin TL ve üzeri tutarlarda para girişi sözü verenlere: 1.500 TL

Akbank’ın Hediye TL Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 1.000 TL kazanımlı yakınını getir kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, Akbank’ın mobil uygulamasını indirmeleri ve açılan ekranda yer alan “davet kodu” kısmından kendilerine tanımlanmış olan kodu almaları gerekmektedir. Söz konusu kodu, bankaya dahil olacak olan yakını ile paylaşan ve ilgili yakının kod ile banka üyeliğini tamamlamasını sağlayan her Akbank’lı, hediye para ödülünden faydalanabilir.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 1.500 TL hediye para kazanımlı Kazanan Akbanklı kapmayasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulamasını indirmeleri ve “kampanyalar” kısmından başvuru yapmaları gerekmektedir.