Akbank'tan KOBİ'lere Nefes Aldıran Kredi Kampanyası: Faizler Yüzde 1'in Altına Düştü! Son Gün Yarın!

Akbank'tan KOBİ'lere Nefes Aldıran Kredi Kampanyası: Faizler Yüzde 1'in Altına Düştü! Son Gün Yarın!

Önde gelen özel bankalarımızdan birisi olan Akbank, nakde sıkışıklığı giderek artan KOBİ’ler için özel olarak bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte Akbank’ın avantajlı KOBİ kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

2020 yılında hayatımıza dahil olan ve Çin’in Wuhan kentinden başlayarak kısa süre içerisinde tüm dünya ülkelerini etkisi altına almayı başaran koronavirüs salgını, o dönem içerisinde sayısız tedbirin alınmasına sebep olmuştu. Öldürücülük oranı oldukça yüksek olan koronavirüs salgını, ilk görüldüğü yıl kapsamında ülkemiz dahil olmak üzere diğer dünya ülkelerinde de üretimin durmasına neden olmuş ve ekonominin oldukça derin bir darbe almasına yol açmıştı.

Salgının başladığı ilk yıl, henüz aşıların bulunmamış olması ve diğer tedbirlerin alınmasında da geç kalınmış olması sebebi ile esnafların kepenk kapatmalarına sebep olmuştu. Sonrasında her ne kadar toplum bağışıklığı kazanılmış, aşılar bulunmuş ve virüsün etkisi yitirilmiş olsa da esnafların uğradıkları maddi zararlar ciddi nakit sıkışıklıklarının ortaya çıkmasına yol açtı. Bu kapsamda hala toparlanma süreci içerisinde olan esnaflara, özel bankalarımızdan birisi olan Akbank’tan müjdeli bir haber geldi. Banka, ay başında başlatmış olduğu kredi kampanyası için yarının son gün olduğunu duyurarak, ayrıntıları tekrar paylaştı.

Akbank Düşük Faizli KOBİ Kredisi 2022

Geliştirdiği avantajlı kredi kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Akbank, bu kez de nakit sıkışıklığı içerisinde olan KOBİ’lere destek olacağını ve bu kapsamda yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan KOBİ kredisinin üst limiti 50 bin TL olarak bildirildi. Banka, ilgili kredi kampanyası için azami vade sayısının 12 ay ve faiz oranının yüzde 0,99 olduğunu açıkladı.

Akbank KOBİ Kredisinin Taksit Tutarı

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan KOBİ kredisi kampanyasından 12 ay vade, yüzde 0,99 faiz oranı karşılığında 50 bin TL’lik destek almak isteyen esnafların ödeyecekleri aylık taksit miktarı, 4.453,53 TL olarak bildirildi.

Akbank’ın KOBİ Kredisi Başvurusu 2022

Akbank’ın KOBİ kredisi için başvuru yapmak isteyen vatandaşların, kendilerine en yakın olan Akbank şubesine bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.