Akbank'tan Flaş Karar: Asgari Ücretli Çalışanlara, Karşılıksız 1200 TL Ödeme Yapılacak!

Akbank'tan Flaş Karar: Asgari Ücretli Çalışanlara, Karşılıksız 1200 TL Ödeme Yapılacak!

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan Akbank, yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak ve bu vesile ile de vatandaşlara ek gelir sağlamak amacı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte asgari ücretliye ek gelir....

Akbank, yeni müşterileri için geçerli olan çip para kazanımlı yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

Akbank Kazanan Akbanklı Kampanyası 2022

Geliştirdiği kredi ve kart kampanyaları ile bankacılık sektöründe sürekli olarak gündeme gelmeyi başaran özel bankalardan birisi olan Akbank, yepyeni bir kampanyaya daha imza attı. Banka, aylık kazancını kendi bünyesine taşıyan her yeni müşterisine, karşılıksız çip para hediyesi vereceğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre belgelenebilir veya belgesiz gelire sahip olan vatandaşların, aylık kazançlarını banka bünyesine taşımaları ve 12 ay boyunca belirli tutarlarda girişin olacağına dair taahhüt vermeleri durumunda, farklı tutarlarda çip para ödülü verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, aylık girdi sözüne göre ödeyeceği çip para tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • 3000-4000 TL girdi sözünü: 900 TL
  • 4001-5000 TL girdi sözüne: 1200 TL
  • 5001 TL ve üzeri tutarlarda girdi sözüne 1500 TL

Akbank Kazanan Akbanklı Kampanyasının Koşulları

akbank.jpg

Akbank’ın geliştirmiş olduğu bin 500 TL karşılıksız çip para kazanımlı Kazanan Akbanklı Kampanyası’ndan fayda sağlamak isteyen vatandaşların 18 yaşından büyük olmaları, 26 yaşını ise tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca kampanyadan kazanım elde etmek için mevcutta banka müşterisi olunmaması ve üyeliğin bankanın mobil uygulaması aracılığı ile tamamlanması gerekmektedir.

Akbank Kazanan Akbanklı Kampanyası Başvurusu 2022

Akbank’ın geliştirmiş olduğu bin 500 TL karşılıksız çip para kazanımlı Kazanan Akbanklı Kampanyası’ndan fayda sağlamak isteyen vatandaşların, öncelikle bankanın mobil uygulamasını indirmeleri ve açılan ekranda yer alan üyelik adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Mobil uygulama aracılığı ile tamamlanan üyelik işlemlerinden sonra oluşturulan şifre ile uygulamaya giriş yapılmalı ve “kampanyalar” menüsünde yer alan “Kazanan Akbanklı” kampanyasına katılım onayı verilmesi gerekmektedir. Onay vermeden önce aylık girdi tutarının girilmesi gerekmektedir.